Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 15:54

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Η Μακεδονία έφραξε και φέτος το δρόμο

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας στον Ορχομενό τερματίστηκε η φετινή πορεία της μικτής νέων Μεσσηνίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Η ομάδα του νομού μας ηττήθηκε προχθές με 3-0 από τη Μακεδονία και αποκλείστηκε. Η Μακεδονία είχε βρεθεί και πέρυσι στο δρόμο της Μεσσηνίας, αλλά στους παίδες, παίρνοντας στα πέναλτι την πρόκριση στον τελικό.
Φέτος οι δύο νομοί συναντήθηκαν στα προημιτελικά, με τους νέους της Μεσσηνίας να μην βρίσκονται σε καλή μέρα και να αποκλείονται. Το γεγονός όμως ότι έφθασαν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αποτελεί επιτυχία για τις μικτές, που ίσως βρήκαν απέναντί τους τη πιο δυνατή ομάδα.

Παραλειπόμενα από τον προημιτελικό

Κοντά στις μικτές

Μετά από 28 χρόνια ο Λεωνίδας Οικονομίδης αποχώρησε από την Ενωση, αλλά παραμένει κοντά στις μικτές ομάδες.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ βρέθηκε την Τετάρτη στον Ορχομενό και είδε τον προημιτελικό μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των μικτών Αγγελο Σκαφιδά και τον α’ αντιπρόεδρο της Ενωσης Αγγελο Γεωργόπουλο. Στη φωτό διακρίνεται και ο σκάουτερ της ΑΕΚ Δημήτρης Μάρκου.

Πρώτη συμμετοχή

Την πρώτη τους συμμετοχή με τους νέους της Μεσσηνίας έκαναν την Τετάρτη οι Χριστόπουλος και Παπανικολόπουλος.

Οι δύο παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο 68ο λεπτό στις θέσεις των Παπαγιαννόπουλου και Ζώτου.

Πολλοί σκάουτερ

Τα παιχνίδια των μικτών ομάδων προσελκύουν το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ και στον Ορχομενό ήταν μεταξύ άλλων οι Μάρκου από την ΑΕΚ, Μακρής από Παναθηναϊκό, Αμανατίδης από Ολυμπιακό και Αποστόλου από τον Ατρόμητο.