Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 11:06

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ντέρμπι γοήτρου στην Τρίπολη με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

 

Ενα παραδοσιακό Πελοποννησιακό ντέρμπι θα γίνει σήμερα στην Τρίπολη όπου ο Παναρκαδικός θα υποδεχθεί την “Μαύρη Θύελλα” στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Το φετινό ματς ωστόσο παρουσιάζει ενδιαφέρον μόνο για λόγους γοήτρου. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, Καλαμάτα και Παναρκαδικός είναι οι δύο από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου (Πανηλειακός και Βάρδα οι άλλες δύο) που δεν έχουν βλέψεις ανόδου αλλά ούτε και κίνδυνο υποβιβασμού και στοχεύουν απλά σε μια όσο το δυνατό καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Καλαμάτα είναι αήττητη με τον Μάρκο Στεφανίδη στον πάγκο μετρώντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 4 ματς. Ο Παναρκαδικός από την άλλη είναι αήττητος στα 7 τελευταία παιχνίδια του (δηλαδή στο β’ γύρο) μετρώντας 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παλληξουριακό καθώς επιστρέφουν οι Ρονκάτο και Καντούτσης που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ ο Ερέκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, θα απουσιάσει ξανά ο Γιάννης Καλογερόπουλος που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Στο ματς του πρώτου γύρου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες έχουν κατακτήσει το κύπελλο στο νομό τους και ενδέχεται να βρεθούν αντίπαλοι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αφού έχουν τοποθετηθεί στον ίδιο όμιλο (μαζί θα μπουν και οι κυπελλούχοι Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλλονίας – Ιθάκης, Λακωνίας).