Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 00:35

Βασιλειάδης: "Απαιτούνται γενναίες αποφάσεις"

Γράφτηκε από τον
Βασιλειάδης: "Απαιτούνται γενναίες αποφάσεις"

Με επίσημη δήλωση του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κάνει λόγο για ακραία φαινόμενα που γυρνούν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για το πρωτάθλημα ανοιχτά.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε επίσημα για όσα έγιναν στην Τούμπα με δήλωση του που κάνει λόγο για γενναίες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ώστε να εκλείψουν ακραία φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε στην Τούμπα με παράγοντες να μπαίνουν οπλοφορώντας στο γήπεδο.

Ο κ. Βασιλειάδης αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος μετά από συνεννόηση με την UEFA όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις".

 

Πηγή: sport24.gr