Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 14:21

Φιλικό στη Νέα Ιωνία σήμερα οι παλαίμαχοι της “Μαύρης Θύελλας”

Γράφτηκε από τον

Φιλικό ματς με την ομάδα της Ν. Ιωνίας θα δώσουν σήμερα στις 7.30 μ.μ. οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας, στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας.

Ο αγώνας θα γίνει στο πλαίσιο τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο στις 12 Μαρτίου ο Δήμος Ν. Ιωνίας προκειμένου να τιμήσει τα 22 νεαρά παιδιά, Ελληνες πατριώτες, που εκτελέστηκαν από τους κατακτητές Γερμανούς το 1944 στο μπλόκο της Καλογρέζας.

Η ομάδα των παλαιμάχων της Καλαμάτας έχει προσκληθεί από το Δήμαρχο της Ν. Ιωνίας κ. Γκότση ενώ θα συμμετέχουν ακόμη και οι ομάδες παλαιμάχων της ΑΕΚ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Πριν τον αγώνα Ν. Ιωνία – Καλαμάτας, στις 7 μ.μ. θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του επίτιμου προέδρου Λυκούργου Γαϊτανάρου στο χώρο που πριν χρόνια ο αείμνηστος πρόεδρος είχε φυτέψει μια ελιά. Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τους 22 εκτελεσθέντες, για τον Λυκούργο Γαϊτανάρο και για τον παλαίμαχο της Καλαμάτας Παναγιώτη Αθανασόπουλο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Οι ποδοσφαιριστές των

Παλαιμάχων της Μαύρης Θύελλας θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στην μνήμη τους. Ο δήμαρχος της Ν. Ιωνίας θα τιμήσει για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Θύελλας" Λάζαρο Λαζαρακόπουλο και Γιάννη Χιώτη.