Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 16:53

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-5: Συνδύασε άνετη νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

 

 

Eύκολο απόγευμα είχε χθες ο Πανθουριακός που επιβλήθηκε με 5-0 της Ομόνοιας στο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Χρειάστηκε να περάσει το πρώτο τέταρτο ώστε η ομάδα της Θουρίας να βρει το ρυθμό της και να ξεκινήσει την προσπάθεια για να φτάσει στη νίκη. Ετσι στην πρώτη καλή φάση που έκανε στο 17’ λίγο έλειψε να σκοράρει. Οπως και στο 28’ που η μπάλα από την προσπάθεια του Κλουβάτου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από 4 λεπτά ζευγάρωσαν τα τέρματα τους και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα του α’ μέρους, όμως στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Πανθουριακός πέτυχε άλλα δύο γκολ, το 3ο με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και το 4ο στο 50’. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η Ομόνοια, παρά τις προσπάθειες των παικτών της δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Σταθά, ώστε να μπορέσει να σκοράρει.

Φάσεις – γκολ

Στο 17' ο Μουστάκας έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Πανταζή, ο οποίος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κατσαρέα, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 28' ο Τριανταφυλλάκης εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα σχεδόν στο σημείο του πέναλτι εκεί όπου κινήθηκε ο Κλουβάτος, που έκανε την καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας την να κτυπήσει στο έδαφος και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Βυζάς με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κατσαρέα και πέτυχε το 0-1.

Στο 33' ο Τριανταφυλλάκης έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και αμέσως γύρισε την μπάλα στο ημικυκλιο σχεδόν της περιοχής για τον Μουλιάτος και αυτός με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2. Στο 46’ ο Τριανταφυλλάκης έκανε τη σέντρα για τον Μπιτσάνη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-3. Στο 50’ σουτ του Μουλιάτου λίγο έξω από την περιοχή έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε ο Κατσαρέας, η μπάλα στην επαναφορά έφτασε στον Πανταζή, ο οποίος με σουτ σημείωσε το 0-5. Στο 72’ ο Φλέσσας έκανε τη σέντρα στο β’ δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Πολυμενέας που σούταρε διαγώνια και η μπάλα κατέληξε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε στο 90’ σουτ του Χελά λίγο έξω από την περιοχή. Ενα λεπτό μετά μακρινό σουτ του Μπιτσάνη, η μπάλα κατέληξε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 92’ ο Χελάς από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και “έκοψε” την μπάλα στον Μουλιάτο, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Κατσαρέα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη και Κασκάνη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστρίβας (67’ Φλέσσας), Παλιάς, Δημητρίου, Μπάλλας, Πολυμενέας, Κωστόπουλος (57’ Κάϊας), Φέστας, Καρύδης, Τζανετάκος (46’ Ν.Π. Σπυρόπουλος), Τζίφας (57’ Τάφα).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης (75’ Λάσκαρης), Δρογγίτης (57’ ΣΕφεράσι), Κλουβάτος, Μουστάκας (71’ Δημητρακόπουλο), Αργυρόπουλος, Βυζάς (66’ Χελάς), Μουλιάτος, Πανταζής, Μπιτσάνης.