Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 18:49

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΕΡΑΝΗ 1-3: Συνέχισε την ανοδική πορεία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΕΡΑΝΗ 1-3: Συνέχισε την ανοδική πορεία

 

Με τέρματα που σημείωσαν οι Βασίλης Μπεγέτης και Κώστας Βλαχόπουλος η Εράνη επικράτησε προχθές στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας του Μιλτιάδη με 3-1.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη και 4η συνολικά στα 6 πρώτα παιχνίδια του β’ γύρου για τη Φιλιατρινή ομάδα. Ξεκίνησε τους αγώνες της στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και από εκεί και πέρα μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία (επίσης εντός έδρας με τη Σπερχογεία), πραγματοποιώντας αξιόλογη πορεία.

Με την παραπάνω νίκη εδραιώθηκε στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη ο ουραγός Μιλτιάδης, προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να κάνει το καλύτερο και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο προχθεσινό ματς, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά, όμως λίγο πριν τη λήξη του α’ μέρους ισοφάρισε σε 1-1, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 6ό λεπτό ο Μπεγέτης και στο 43’ ο Παυλόγιαννης “έγραψε” το 1-1. Στο 78’ και πάλι ο Μπεγέτης έβαλε μπροστά στο σκορ την Εράνη και στο 86’ ο Βλαχόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στο 75’ ο Παυλόγιαννης αντίκρισε τη μπλε κάρτα γιατί παραδέχτηκε παράβαση.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο, Τζεμαλάι.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στασινόπουλος, Γεωργακόπουλος (37’ Παντελής), Αυρηλιώνης (88′ Κανελλόπουλος), Λακριντής, Κάππος, Γαλάνης, Τσέρτος, Διαμαντόπουλος, Ταχίρι, Αλεξόπουλος, Παυλόγιαννης.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Φουντάς (60’ Σταματόπουλος), Νικολακόπουλος (70’ Οικονομόπουλος), Μπουρδέκας, Παπαγεωργίου, Χρονόπουλος, Δημητρακόπουλος (86′ Στριμπάκος), Πέππας, Παπαδήμος (46’ Αλεβίζος), Βλαχόπουλος, Μπεγέτης.