Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 19:36

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-1: Νίκη με ανατροπή στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-1: Νίκη με ανατροπή στο β’ ημίχρονο

Σημαντική νίκη με ανατροπή, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία σημείωσε προχθές στην έδρα του το Ασπρόχωμα, που κέρδισε με 2-1 την Αναγέννηση Παραλίας.

Με αυτή τη νίκη έφτασε στους 19 βαθμούς και αύξησε τις ελπίδες του για τη σωτηρία, αλλά θα χρειαστεί να πάρει και άλλους πόντους στη συνέχεια έτσι ώστε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για την Αναγέννηση Παραλίας το παραπάνω αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό, καθώς μειώθηκαν και άλλο οι όποιες ελπίδες της για παραμονή. Θα μπορούσε να διεκδικήσει το βαθμό της ισοπαλίας, αν στο 80’ ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης είχε καταλογίσει πέναλτι, που ζήτησαν οι παίκτες της σε ανατροπή του Βουρνά από τον Γ. Σακκά. Στη συγκεκριμένη φάση ο επιθετικός της “Μπάρτσα” απέφυγε έναν αμυντικό και στη συνέχεια τον τερματοφύλακα του Ασπροχώματος, ο οποίος το έριξε στο έδαφος, χωρίς ο διαιτητής να υποδείξει την παράβαση.

Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Πετράκος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Στ. Χαρίτος. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια, στο 55’ όταν ο Α. Χρονόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μουράτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 75’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Καναάι με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Βασιλόπουλου και πέτυχε το τελίκό 2-1.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Παχτίτης (46’ Τσαγκλής), Α. Χρονόπουλος, Λούτα (19’ λ.τρ. Μπεκιάρης, 46’ Θεοδωρόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Μουράτι, Παπανικολόπουλος, Ε. Χρονόπουλος, Κανανάι, Γυφτέας, Πικιός (73’ Π. Ηλιόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βασιλόπουλος, Ξυδέας (54’ Π. Χαρίτος), Μάλαμας (64’ Μαθιόπουλος), Στ. Σώκαλης, Δ. Σώκαλης, Πετράκος, Δημόπουλος, Β. Κοντοθανάσης (24’ Χ. Κοντοθανάσης), Στ. Χαρίτος, Χαρλέπας (34’ Σκαφιδάς), Βουρνάς.