Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 15:20

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δύσκολα θα μας κόψουν βαθμούς”, τονίζει ο Ηλίας Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δύσκολα θα μας κόψουν βαθμούς”, τονίζει ο Ηλίας Ηλιόπουλος

 

Πριν από τέσσερις μήνες η Ανδρούσα έκανε τη ζημιά στον Πάμισο, φεύγοντας αήττητη (0-0) από τη Μεσσήνη και το ίδιο επιχείρησε να πράξει και στο προχθεσινό ματς του δευτέρου γύρου στην Ανδρούσα.

Αυτή τη φορά όμως, ο Μπίσα βρήκε δίχτυα στο 72ο λεπτό και οι Νησιώτες πήραν την 9η φετινή εκτός έδρας νίκη και 17η σε 21 αναμετρήσεις. Ετσι συνεχίζουν στην κορυφή της Α’ τοπικής και στο +4 από το δεύτερο Πανθουριακό, ενώ αύξησαν τους 9 βαθμούς τη διαφορά από την Ανδρούσα, που μοιράζεται την 3η θέση με το Διαβολίτσι. Με άλλα λόγια η ομάδα της Μεσσήνης κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την υπόθεση τίτλος και ο Ηλίας Ηλιόπουλος αισιοδοξεί ότι στο φινάλε θα... ανοίξουν σαμπάνιες.

“Εχουμε ακόμα ορισμένα δύσκολα παιχνίδια τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θεωρώ ότι δύσκολα θα μας κόψουν βαθμούς από εδώ και πέρα”. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Παμίσου σχολίασε και τη σημαντική νίκη στην Ανδρούσα λέγοντας ότι: “ Ηταν ένα παιχνίδι, όχι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, λόγω του τρόπου παιχνιδιού της Ανδρούσας. Αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε τον αργό ρυθμό και τη διπλή άμυνα ζώνης. Η ομάδα της Ανδρούσας ήταν διαβασμένη . ώστε να μπορέσει να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας και έδειξε ιδιαίτερο πάθος και θέληση για το αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι αν καταφέρει να αγωνιστεί στο επόμενο ματς με το ίδιο πάθος και τρόπο, θα είναι αδύνατον να χάσει”,τόνισε αρχικά ο Ηλίας Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: “Εμάς μας ενδιέφερε να κάνουμε μια επαγγελματική νίκη και δίκαια κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Ολο το παιχνίδι ήταν στο μισό γήπεδο και πιστεύω ότι κάναμε σημαντικό βήμα για το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω την Ανδρούσα για τη φιλοξενία που ήταν άψογη”.

Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Εράνη, που έχει ανέβει στην 6η θέση. Το θετικό για τους πρωτοπόρους είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα μεταβούν στα Φιλιατρά πάνοπλοι και με τη ψυχολογία στα ύψη για το διπλό.