Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 16:18

ΔΩΡΙΟ: Κρίσιμο ματς με Χώρα

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Δωριέας Δωρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης με το Ακρίτα Κορώνης, σε ένα ματς που είχε μέτρια εικόνα και έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος.

Ετσι η ομάδα του Δωρίου πλέον βρίσκεται στην 8η θέση της Α1 τοπικής μαζί με Μεθώνη, Κορώνη και ΑΟ Φυτειάς με τις 4 ομάδες να έχουν από 27 βαθμούς και να βρίσκονται 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Με το πρωτάθλημα να θέλει πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του, στο Δώριο χαρακτηρίζουν κομβικό όσο και κρίσιμο το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παπαφλέσσα Χώρας.

Στο Δώριο θεωρούν ότι με νίκη η ομάδα θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα πάρει τους τρεις βαθμούς, παρότι στα επόμενα ματς θα είναι αποδυναμωμένη, αφού τρεις παίκτες ξεκίνησαν την στρατιωτική τους θητεία.

Από εκεί και πέρα, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΠΣΜ, στο Δώριο περιμένουν καλύτερες μέρες για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Ο γραμματέας Αρης Ηλιόπουλος σχολίασε σχετικά μεταφέροντας την άποψη της διοίκησης: “Το διοικητικό συμβούλιο του Δωρίου εύχεται στο νέο 11μελές συμβούλιο της ΕΠΣΜ επιτυχίες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν στην προσδοκίες των σωματείων και θα πάνε μπροστά το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο”.