Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 20:32

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: «Παίξαμε χαλαρά και κάποια στιγμή θα το... πληρώσουμε», τονίζει ο Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Πιο χαλαρός από ότι μας έχει συνηθίσει, παρουσιάστηκε ο Εθνικός Μελιγαλά στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Α.Ο. Φαραί και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Με τη νίκη αυτή διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής, έχοντας 26 βαθμούς, δύο και έναν βαθμούς λιγότερους, από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία και τον δεύτερο της βαθμολογίας Πάμισο.

Ο προπονητής του Εθνικού Αντώνης Μαυρέας μιλώντας στο "Notosport" επισήμανε ότι αυτή η χαλαρότητα μπορεί να στοιχίσει βαθμούς κάποια στιγμή στην πορεία του πρωταθλήματος, αν οι παίκτες δεν είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. «Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο έπρεπε. Στο α' ημίχρονο ήμασταν καλοί, αγωνιστικοί, αλλά φλύαροι απέναντι σε μια ομάδα αξιόλογη, τη φετινή χρονιά. Ευτυχήσαμε περίπου στο 40' να κάνουμε το γκολ, που μας έδωσε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε μία χαλάρωση. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, συμβαίνει», είπε στο ξεκίνημα το δηλώσεων του ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Χρειαζόταν να παίξουμε καλά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, ήμασταν πιο χαλαροί και κάποια στιγμή, αυτό μπορούμε να το πληρώσουμε. Δεν κάναμε και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, αλλά από εκεί και πέρα όταν παίρνεις τρεις πόντους, είναι τρεις πόντοι απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο».

Οσο για τη συνέχεια ανέφερε: «Υπάρχει πολύ μεγάλος μαραθώνιος απ' ότι δείχνουν τα πράγματα πρέπει να μείνουμε πολύ σοβαροί πολύ πειθαρχημένοι και συνέχεια να βελτιωνόμαστε σε πάρα πολλούς τομείς. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών έως τώρα».

Χθες το απόγευμα η ομάδα του Μελιγαλά άρχισε την προετοιμασία της για την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανδρούσα.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε από σήμερα το απόγευμα ο τερματοφύλακας Γιάννης Μητσέας, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα. Αντίθετα εδώ και δύο μήνες περίπου δεν συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο Ντίνος Βασιλόπουλος.