Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 20:39

ΕΡΑΝΗ: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες», δηλώνει για το ντέρμπι με την Κυπαρισσία ο Ζάγκος

Γράφτηκε από τον

Την ήττα στην έδρα της γνώρισε προχθές η Εράνη από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία στο Τριφυλιακό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Ηταν ένας αγώνας με όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν πάντα σε ένα ντέρμπι, όπως υποστήριξε και ο προπονητής της Φιλιατρινής ομάδας Μιχάλης Ζάγκος μιλώντας χθες στο "Notosport": «Ηταν ένα ντέρμπι με όλες τις ιδιαιτερότητες. Στο α' ημίχρονο ήταν μοιρασμένο είχαμε από μία ευκαιρία οι δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος, είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Κιουτάκ, που τραυματίστηκε, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Γιάννης και Κόλλιας, απουσίες οι οποίες σίγουρα επηρέασαν. Στο β' ημίχρονο έγινε ένα λάθος στο πρώτο γκολ από τον τερματοφύλακα και μετά ήρθε γρήγορα και το δεύτερο γκολ με πέναλτι. Από εκεί και ύστερα προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος, αλλά δεν ήταν εύκολο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Οπως εξελίχθηκε ο αγώνας χάσαμε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα είχε δύναμη, πάθος αυτά τα στοιχεία τα έβγαλε μέσα στο γήπεδο δεν πήρε όμως κάτι θετικό, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι».

Ηδη από σήμερα το μυαλό όλων στην Εράνη έχει στραφεί στην επόμενη αναμέτρηση που είναι εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο με τον Α.Ο. Φαραί. 

Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα της για τους επίσημους αγώνες. Εκεί θα γίνει και η σημερινή προπόνηση, ενώ αύριο η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο γήπεδο των Γαργαλιάνων που διαθέτει πλαστικό τάπητα, ώστε να εξοικειωθούν οι παίκτες με τις γηπεδικές συνθήκες του "Π. Μπαχράμης".

Στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Φαραί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νίκος Κόλλιας, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Οσο για τον Αντρέι Κιούτακ, που στον αγώνα με την Κυπαρισσία υπέστη κάκωση στον αστράγαλο, έχει ξεκινήσει θεραπεία ώστε να προλάβει να παίξει το Σάββατο με το Φαραί. Στη διάθεση του κ. Ζάγκου θα βρίσκεται και ο Σταύρος Γιάννης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι.