Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 20:44

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Από ατυχία χάθηκε το ματς με τον Πάμισο σύμφωνα με τον Χατζηαγγελή

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Από ατυχία χάθηκε το ματς με τον Πάμισο σύμφωνα με τον Χατζηαγγελή

Ατυχη στάθηκε την Κυριακή η Σπερχογεία και γνώρισε την ήττα στην έδρα της από τον Πάμισο.

Οι "ταύροι" παρά την εμφάνιση τους δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο όπως αποδείχθηκε δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Για την παραπάνω αναμέτρηση ο προπονητής της Σπερχογείας Τάσος Χατζηαγγελής δήλωσε στο "Ν": «Σταθήκαμε πολύ άτυχοι στο παιχνίδι με τον Πάμισο. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μόνο από ατυχία χάθηκε αυτό το ματς. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η μπάλα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν».

Στη Σπερχογεία από σήμερα άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με τον Πάμισο και άρχισαν να προετοιμάζονται για το επόμενο, που είναι εκτός έδρας με το Διαβολίτσι. Η προετοιμασία άρχισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας. Για αυτή την αναμέτρηση ο κ. Χατζηαγγελής δεν μπορεί να ελπίζει στον τερματοφύλακα Πάρι Καλλιντέρη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Δωδέκατου, που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.