Κυριακή, 18 Μάρτιος 2018 11:48

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μόνο διπλό στο Ληξούρι για να ελπίζει

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μόνο διπλό στο Ληξούρι για να ελπίζει

Ενα μικρό... θαύμα χρειάζεται ο Τσικλητήρας για να αποφύγει τον υποβιβασμό στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές...

Μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Αχαϊκή η ομάδα της Πύλου υποχώρησε στην 10ή θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής και απέχει 5 βαθμούς από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή.

Επιπλέον υστερεί στην ισοβαθμία με το Διαγόρα, που είναι 7ος και δοκιμάζεται σήμερα (3 μ.μ.) στην Καλαμάτα.

Την ίδια ώρα η ομάδα της Πύλου θα αναμετρηθεί στο Ληξούρι με τον προτελευταίο και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Παλληξουριακό.

Ο Τσικλητήρας θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες για σωτηρία. Για την ακρίβεια χρειάζεται το απόλυτο με Παλληξουριακό, Πανηλειακό και Παναρκαδικό, καθώς και συνδυασμό αποτελεσμάτων, αφού εκτός από την ομάδα των Βραχνέικων, πρέπει να βάλει από κάτω στη βαθμολογία και Ζάκυνθο, Αχαϊκή.

Η αποστολή βρίσκεται από χθες στο νησί του Ιονίου, όπου και διανυκτέρευσε. Εκτός πλάνων είναι οι Ρήγας και Σεντεμέντες, που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Να σημειωθεί ότι το σημερινό είναι το τελευταίο εκτός έδρας ματς για τον Τσικλητήρα, μιας και έχει στη συνέχεια δύο σερί εντός έδρας ματς.

Εκανε ένσταση και περιμένει

Ο Τσικλητήρας κατέθεσε τελικά ένσταση, παρότι είχε γνωστοποιηθεί ότι δεν θα προχωρήσει σε αυτή τη ενέργεια, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου στο μεταξύ τους ματς. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Τσιριγώτης και προσμένει πλέον να πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς (είχε ηττηθεί με 3-1) ώστε να αυξήσει τις ελπίδες για παραμονή.