Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 14:16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 2-2: Το 2-0 έγινε στο τέλος 2-2... (φώτο)

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη ισοπαλία, την 12η σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος, έφερε χθες η Καλαμάτα που στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Διαγόρα Βραχνέικων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Αυτή τη φορά μάλιστα η Καλαμάτα φαινόταν πως θα κατακτήσει εύκολα τη νίκη, μιας και είχε πάρει προβάδισμα με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο (Καντούτσης 30’, Σαραντόπουλος 40’ τα γκολ) και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το ματς.

Ωστόσο στο τελευταίο 20λεπτο, κάποιες αλλαγές που αποδυνάμωσαν την Μεσσηνιακή ομάδα από τη μία και το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο που έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους για την ανατροπή από την άλλη, είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει τελικά στο φινάλε το 2-2 (Αδαμόπουλος 76’, Χριστόπουλος 86’ τα γκολ).

Η Καλαμάτα (που χθες έμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία) ολοκλήρωσε έτσι τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα καθώς θα παίξει εκτός έδρας τα δύο τελευταία παιχνίδια με Αστέρα Αμαλιάδας και Λεωνίδιο.

Ο Διαγόρας από την πλευρά του πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Διαγόρας είχε την πρώτη πολύ καλή στιγμή στο 4' όταν από λάθος της άμυνας ο Κωστής πήρε τη μπάλα και μπήκε στην περιοχή, όμως ενώ ήταν απέναντι στον Γκόμες καθυστέρησε λίγο να πλασάρει και έδωσε την δυνατότητα στον Καντούτση να κοντράρει τη μπάλα με σωτήριο τάκλιν.

Η συνέχεια περιελάμβανε παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές συγκινήσεις όμως στο 30' η "Μαύρη Θύελλα" κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Θωμάς έκανε άστοχη έξοδο και ο Καντούτσης με προβολή πέτυχε το 1-0 παρά την προσπάθεια του Λαμπρόπουλου που έδιωξε τη μπάλα όταν όμως αυτή είχε περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.

Στο 40' η Καλαμάτα διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Αθανασόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γκασούκας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Σαραντόπουλο που από κοντά με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Καλαμάτα να ελέγχει το παιχνίδι και να διατηρεί εύκολα το 2-0 καθώς ο Διαγόρας δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει.

Ενα σουτ του Ερέκι στο 70' έστειλε τη μπάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Θωμά.

Ωστόσο μετά το 70’ οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγαίνουν όλο και πιο μπροστά και το ματς πήρε φωτιά στο 76' όταν ο Διαγόρας μείωσε σε 2-1 με ένα άπιαστο σουτ του Αδαμόπουλου, μετά από πάσα του Χριστόπουλου.

Σαν να μην έλειπε αυτό, στο 86' μετά από μια σέντρα του Κωστή στην περιοχή, ο Μπεσσής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα που έφτασε στον Χριστόπουλο που με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Σελίμος και βοηθοί οι Χατζημανώλης, Ροζάκης (Λακωνίας).

Κίτρινη είδαν οι Λαμπρόπουλος (21'), Καλογερόπουλος (22'), Χριστόπουλος (75').

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμες (55' Μπεσσής), Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Σαραντόπουλος (72' Τσιγαρίδης), Τορεσάνι (82' Ζώτος), Ζαχαρόπουλος, Γκασούκας (62' λ.τ. Ερέκι), Ρονκάτο, Αθανασόπουλος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Θωμάς, Παναγόπουλος (64' Πετρόπουλος), Λαμπρόπουλος, Καλλιτσουνάκης (70' Αδαμόπουλος), Ανδ. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας (85' Αθανασόπουλος), Μιχαιλίδης, Κουτρούμπας (46' Χριστόπουλος), Λίπι, Γεωργαντόπουλος, Κωστής.