Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 14:40

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 3-1: Τρίτωσε το... κακό και αντίο Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Ηττα στη Ζάκυνθο, ήττα εντός έδρας από την Αχαϊκή και ήττα στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό.

Το κακό... τρίτωσε χθες για τον Τσικλητήρα, που μετά τη νέα ήττα με σκορ 3-1 υποβιβάστηκε και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Η ομάδα της Πύλου απέχει 6 βαθμούς από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και στην οποία βρίσκεται ο Διαγόρας Βραχνέικων, που υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Τσικλητήρας έχει καταθέσει ένσταση εις βάρος της Ζακύνθου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στο μεταξύ τους ματς. Μόνο αν κερδίσει την ένσταση θα έχει μαθηματικές ελπίδες.\

Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση (που δεν μοιάζει πιθανή) και αν κάνει το 2 στα 2 με Πανηλειακό, Παναρκαδιακό, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς θα χρειάζεται δύσκολος συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Στο χθεσινό ματς ο Παλληξουριακός εκμεταλλεύτηκε την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν πολλοί παίκτες του Τσικλητήρα και σκόραρε στο 39’ με τον Ηλία Αντωνάτο, στο 65’ με τον Μπράτι και στο 85’ με τον Μάκη Πολλάκη, με την Πύλο να πετυχαίνει το γκολ τις τιμής στο 90’ με τον Πύλιο.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σκανάντζουρας, Καππάτος (55’ Αντωνάτος, 69’ Γ. Πολλάκης), Πολυδωράτου, Ζεβρός, Κομήτας, Μπαλάσκας (63’ Βλέντης), Μπράτι, Σχίζας, Χασάι (85’ Μουρελάτος), Ηλ. Αντωνάτος, Πολλάκης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χατζηδάκης Σβίγκος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Νιόκκας, Τσάτσος, Σουσίου, Κροτσίδας, (46’ Μάραντος), Κωστόπουλος (46’ Χατζηστάμου), Γιαννόπουλος, Μεμά (46’ Πύλιος).