Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 19:09

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1: Σημαντική νίκη σε ένα γεμάτο ματς

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1: Σημαντική νίκη σε ένα γεμάτο ματς

 

Ο Α.Ο. Φαραί επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμάτας, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, με τρία γκολ, δύο δοκάρια (από ένα για κάθε ομάδα).

Μια νίκη που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των Γιαννιτσανίκων να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και πλέον κοιτάζει πιο ψηλά.

Από την άλλη ο Απόλλωνας στάθηκε άτυχος αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δημιούργησε φάσεις για γκολ, κυρίως με τους Αλεξόπουλο, Γκελγκέρια, Μανωλόπουλο, όμως μια φορά βρήκε δίχτυα, ενώ σε άλλη μία περίπτωση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Γενικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησε δεν του άξιζε να χάσει.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες εξέφρασαν τα παράπονα τους στον διαιτητή Αλεξέα γιατί δεν τους έδωσε από ένα πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 15’ ο Σταματελόπουλος πέρασε την μπάλα από τον Παλιατσέα και αυτός στην προσπάθεια του να τη διώξει τη βρήκε με το χέρι, όπως υποστήριξαν οι γηπεδούχοι, όμως ο διαιτητής Αλεξέας θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση και έδειξε παίζετε. Στο 65’ ο Γκελγκέρια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι, όμως και πάλι ο Αλεξέας δεν είδε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Γκολ – δοκάρια

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 5ό λεπτό, όταν ο Σαμιώτης έκανε τη σέντρα και ο Σταματελόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Απόλλωνας απάντησε στο 26’ με τον Μανωλόπουλο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί “Γ” της εστίας του Ρακόπουλου και ισοφάρισε σε 1-1. Αμεση ήταν η αντίδραση του Α.Ο. Φαραί και δύο λεπτά μετά πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Ο Σκιάς με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το τελικό 2-1.

Στο 78’ ο Δουρούμης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 85’ ο Κακαλής μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο δεξί δοκάρι. Στο 90' ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Γκελγκέρια ως οφσάιντ. 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Μπούνας, Κατσιμαγκλής, Πανταζής, Σκιάς, Δουρούμης, Σεριάτος, Διαμαντής (39’ Πολίτης), Χελάς (80’ Κουνάδης), Σταματελόπουλος (87’ Δοβλέτης), Σαμιώτης (57’ Μανιατέας).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Παπαδέας, Λαγωνικάκος (37’ Καραβίτης, 78’ Μπαζίγος), Παλιατσέας, Κουντάνης, Τσουλάκος, Μανωλόπουλος, Αλεξόπουλος, Αντεμάι, Γκελγκέρια.

Τρύπια δίχτυα

Πριν την έναρξη του αγώνα οι βοηθοί διαιτητές Νιάρχος και Τσίρμπας έλεγξαν τα τέρματα και διαπίστωσαν ότι τα δίχτυα σε κάποια σημεία ήταν κατεστραμμένα και ζήτησαν από τη γηπεδούχο ομάδα να διορθώσει το πρόβλημα ώστε να μπορέσει να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Αυτό έγινε και ξεκίνησε στη συνέχεια ο αγώνας. Βέβαια στη διάρκεια του ματς, τα δίχτυα τρύπησαν από τις επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών