Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 13:00

Θέλει άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος η Nova

Γράφτηκε από τον

Η σύμβαση της Νova με τη Super League προβλέπει ρήτρες περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται!

Αίτημα για άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη έχει ζητήσει η Νova με επιστολή της, από το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Μαρτίου, μετά την άρνηση της Super League να αναλάβει πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διοργανώτρια αρχή με την απαντητική της επιστολή προς τη συνδρομητική πλατφόρμα απέφευγε να αναλάβει τις ευθύνες της και δήλωνε ότι για την αναβολή του πρωταθλήματος «…η Super League δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…» και ότι τα γεγονότα της προηγούμενης Κυριακής «…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)» ενώ θεωρούσε αποκλειστικό υπεύθυνο για τη διακοπή τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Η απόφαση του υπουργού για διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της συνδρομητικής πλατφόρμας αλλά και των ομάδων της Super League. Με δεδομένο ότι η σύμβαση της Νova με τη Super League προβλέπει ρήτρες περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται, αν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά το Πάσχα, οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 3 εκατ. ευρώ!

H Nova επιδιώκει την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος και σκοπεύει να εκθέσει τις απόψεις της και στον αρμόδιο υπουργό, καθώς η διοίκηση της Super League τηρεί τελείως ανεύθυνη και επικίνδυνη για όλο το ποδόσφαιρο και όλες τις ΠΑΕ, στάση.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ