Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 13:24

Βασιλόπουλος: Η ΕΠΣΜ χρωστά 106.462 ευρώ στην ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον

Το ποσό των 106.462 ευρώ οφείλει η ΕΠΣ Μεσσηνίας στην ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Τάκη Βασιλόπουλο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του, υπάρχει σύναψη δανειακής σύμβασης μεταξύ ΕΠΟ-ΕΠΣΜ τα 2003-2006, ύψους 203.500 ευρώ, με υπόλοιπο 106.462 ευρώ.

Παράλληλα στην ανακοίνωση του γίνεται λόγος έλλειψη οικονομικών στοιχείων για το κυλικείο στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία καθώς και για μη τήρηση βιβλίου υλικού και αποθήκης στην ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τάκη Βασιλόπουλου αναφέρει:

“Συνεπείς στην υποχρέωση που αναλάβαμε να ενημερώνουμε τα Σωματεία μέλη της ΕΠΣΜ και το φίλαθλο κοινό, σας γνωρίζουμε τα κυριότερα από την συνεδρίαση του Δ.Σ. ΕΠΣΜ 16-3-2018.

1.Παρά την άρνηση της πλειοψηφίας για τον έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων της ΕΠΣΜ από ορκωτούς λογιστές, επιμένουμε, παραθέτοντας τα παρακάτω στοιχεία:

Α) Το κυλικείο, στο Ενωσιακό Κέντρο λειτουργούσε μέχρι και 10/2017 με το Α.Φ.Μ. της ΕΠΣΜ, χωρίς να παρουσιάζονται οικονομικά στοιχεία, στους Οικονομικούς απολογισμούς της τελευταίας τουλάχιστον 6ετίας.

Β) Όπως προκύπτει από το με αριθμ. Πρωτ. Ε.Π.Ο.9055/13-3-2018, έγγραφο, υπάρχει σύναψη Δανειακής Σύμβασης ΕΠΟ-ΕΠΣΜ έτη 2003-2006, ύψους 203.500 €, με υπόλοιπο 106.462€, που σημαίνει ότι υπάρχει εξυπηρέτηση του δανείου, η οποία ποτέ δεν αναγράφτηκε στους οικονομικούς απολογισμούς της ΕΠΣΜ, τουλάχιστον την τελευταία 6ετία.

Γ) Από την δήλωση άγνοιας των τέως και νυν συμβούλων του Δ.Σ., με την ευθύνη του ταμία της ΕΠΣΜ, προκύπτει το συμπέρασμα ότι δεν τηρείται Βιβλίο Υλικού και Αποθήκης στην ΕΠΣΜ.

2.Τα πρακτικά της Γ.Σ. 26-2-2018, είναι ελλιπή και επιλεκτικά γραμμένα, απουσιάζει ο οικονομικός έλεγχος, η δανειακή σύμβαση ΕΠΣ- ΕΠΟ, που ζήτησαν εκπρόσωποι σωματείων, καθώς και οι προτάσεις που διατυπώθηκαν, με κύρια την έκτακτη Γ.Σ. εντός τριών μηνών.

3.Επιλέξαμε να αναλάβουμε την θέση του προέδρου της (προσωρινής) επιτροπής διεξαγωγής αγώνων παλαιμάχων, με τον Τάκη Βασιλόπουλο, τιμώντας με αυτή μας την ενέργεια, τους εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

4. Καλούμε τους εμπλεκόμενους και μη, με το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο να σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις. Η ανοχή μας προς αυτούς τελείωσε.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, απαλλαγμένη από το χθες, χαράσσουμε νέα μονοπάτια για το αύριο. Καλούμε τα σωματεία να στρατευτούν σ’ αυτή τη προσπάθεια, αναλαμβάνοντας και αυτά μερίδιο ευθύνης, στην προσπάθεια εξυγίανσης του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ