Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 15:38

Οι παίδες της Καλαμάτας 3-1 σε φιλικό τον Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
Οι παίδες της Καλαμάτας 3-1 σε φιλικό τον Πανηλειακό

Το πρώτο τους φιλικό με ομάδα εκτός νομού για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν έδωσε το Σάββατο η παιδική ομάδα της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα σε παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Ασπροχώματος η Καλαμάτα επικράτησε του Πανηλειακού με 3-1.

Εγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με τους προπονητές των δύο ομάδων Παντελή Τσιγαρίδη (Καλαμάτα) και Κώστα Μπακάλη (Πανηλειακός) να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική παρουσία όλων των παικτών που χρησιμοποίησαν στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του Πύργου στο 33’ όταν σε μπροστινή μπαλιά του Πρέντι, ο Σπυρόπουλος παρά την πίεση του Οικονομέα μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 37’ ο Δημόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρουμελιώτης κινήθηκε στο α’ δοκάρι και με κοντινή καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 48’ ο Δημόπουλος με καλοκτυπημένη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Στάμου και “έγραψε” το 2-1. Στο 66’ ο Ρουμελιώτης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 3-1.

Στο 53’ ο Ρουμελιώτης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο απέναντι κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα κτύπησε στα πόδια του Δημόπουλου και κατέληξε άουτ, αφού ο τελευταίος αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να πλασάρει.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Ρουμελιώτης (6’ συρτό σουτ, 13’ κοντινό πλασέ), Αλ. Καρούσος (10’ διαγώνιο σουτ), Πρέντι (15’ κεφαλιά), Χριστόπουλος (18’ κοντινό πλασέ), Σαούτης (29’ σουτ, 59’ μακρινό συρτό σουτ), Κάρδαρης (63’ σουτ) και Ν. Καρούσος (67’ σουτ).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοντογεώργης, Γιαννέλης, Οικονομέας, Δρίμης, Κάτσος, Κανανάι, Δημόπουλος, Σαούτης, Ρουμελιώτης, Λέσι, Χριστόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κουμπαρούλης, Δικαιουλάκος, Καπετανάκης, Ψωρομύτης, Κακαρούμπας, Τσακαλάκος, Θεοδωρόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βγενόπουλος, Κουζής, Μουσχούλιας, Μαρτζάκλης, Αλ. Καρούσος, Πρέντι, Καλομοίρης, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Σπυρόπουλος, Αρβανίτης. Επαιξαν και οι Αλκερτ, Σπηλιόπουλος, Ζαβός, Στάμος, Κάρδαρης, Δημακόπουλος, Ν. Καρούσος, Κωστόπουλος.