Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 14:50

Αμεση απάντηση Βασιλόπουλου σε Μπούνα

Γράφτηκε από τον
Αμεση απάντηση Βασιλόπουλου σε Μπούνα

Ο Τάκης Βασιλόπουλος απάντησε άμεσα στον Κώστα Μπούνα κάνοντας λόγο για “φουσκωτούς’, εκφοβισμούς και πελατειακές σχέσεις, που είχαν αναπτυχθεί και έχουν βαθιές ρίζες στους σημερινούς συνεχιστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει:

“Με μεγάλη χαρά διαβάσαμε την επιστολή μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Μεσσηνίας, γιατί επιτέλους διαπιστώσαμε μια κριτική διάθεση. Ξέχασε βέβαια να αναφερθεί στου “φουσκωτούς”, εκφοβισμούς και πελατειακές σχέσεις, που είχαν αναπτυχθεί και έχουν βαθιές ρίζες στους σημερινούς συνεχιστές.

Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι δεν είναι έντεκα, αλλά έξι. Επιπροσθέτως τον παροτρύνουμε, δημόσια να πάρει θέση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μέσω των δελτίων Τύπου, που έχουν δημοσιευτεί.

Περιμένουμε να τοποθετηθεί δημόσια, αλλά και ως μέλος του ΔΣ, έτσι ώστε να αυτοεπιβεβαιωθεί γι’ αυτά που περιγράφει. Η άδολη προσφορά μου στο χώρο συνολικά του αθλητισμού, εδώ και τριάντα χρόνια είναι γνωστή σε όλους αλλά και στον γράφοντα. Αυτός και η ομάδα που εκφράζει, έχουν κατ’ επανάληψη δεχτεί τη προσφορά μου. Αν δεν τον διακρίνει η σύνεση, ας τον κατέχει η ντροπή”.