Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 21:34

Μίνι προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής για τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
Μίνι προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής για τον Μεσσηνιακό

Να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής θα προσπαθήσουν στο Μεσσηνιακό και αυτή την εβδομάδα θα γίνει μία μίνι προετοιμασία με επίκεντρο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.


Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Κυριακή θα ανέβουν οι ρυθμοί και χαρακτηριστικό ήταν πως σήμερα οι παίκτες έκαναν βάρη στο γυμναστήριο, αλλά και αρκετά σπριντ.
Σε αυτό συντελεί το ότι σήμερα και χθες έγινε επανασπορά σε ορισμένα σημεία στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και δεν πρέπει να πατηθεί ο αγωνιστικός χώρος για το προσεχές διάστημα.
Το καλό είναι πως το επόμενο εντός έδρας ματς των "πρασίνων" είναι στις 5 Ιανουαρίου με τον Αρη Αιτωλικού και υπάρχει χρόνος για να είναι έτοιμο.

Φιλικά με Ομόνοια
και Ασπρόχωμα

Εν τω μεταξύ αύριο στις 4.30 το απόγευμα ο Μεσσηνιακός θα δώσει φιλικό με την Ομόνοια στο "Γ. Λουκαρέας", στο οποίο θα αγωνιστούν όσοι παίκτες δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.
Οι… βασικοί θα κάνουν νωρίτερα προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Επίσης το Σάββατο η ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα θα δώσει νέο φιλικό στο γήπεδο Ασπροχώματος με την ομώνυμη ομάδα και στο ίδιο γήπεδο θα κάνει ορισμένες προπονήσεις αυτές τις ημέρες.
Μοναδικός τραυματίας είναι ο Στέλιος Σπανός που όμως ακολουθεί ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης και θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο στις 22 του μήνα.