Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 12:34

Δεν κατεβαίνει τελικά στο κύπελλο ερασιτεχνών η "Μαύρη Θύελλα"!

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς την κυπελλούχο ομάδα της Μεσσηνίας θα διεξαχθεί το φετινό κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, καθώς η “Μαύρη Θύελλα” παρότι αυτές τις μέρες ετοιμαζόταν να λάβει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εν λόγω διοργάνωση, αποφάσισε τελικά να μη δηλώσει συμμετοχή!

Πλέον αν πράξει το ίδιο και ο φιναλίστ Πάμισος, τότε ο Νομός δεν θα έχει εκπροσώπηση στο θεσμό, που ξεκινά στις 11 Απριλίου. Αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα, μιας και εκπνέει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Η ΕΠΟ δίνει το δικαίωμα και στις φιναλίστ να λάβουν μέρος, αν ο κυπελλούχος του Νομού αρνηθεί τη συμμετοχή του.

Στη Μεσσήνη εξετάζουν όλα τα δεδομένα και σήμερα θα ανακοινώσουν την απόφασή τους, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τη διοίκηση του Παμίσου είναι το οικονομικό σκέλος. Αν η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει, τότε δεν θα αφήσει την ευκαιρία να παίξει με αντιπάλους από άλλους νομούς.

Ετσι θα πάρει πρόωρα... γεύση από Γ’ εθνική, μιας και φέτος είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική.

Αντίθετα στην Καλαμάτα θεωρούν ότι το κύπελλο ερασιτεχνών δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, με δεδομένο κιόλας ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Οπότε τα έξοδα θα είναι περιττά και για οικονομικούς λοιπόν λόγους αποφασίστηκε να μην πάρουν μέρος.

Ηδη η διοίκηση ενημέρωσε σχετικά την ΕΠΣΜ, αλλά και την ΕΠΟ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η “Μαύρη Θύελλα” προετοιμάζεται για το μεθαυριανό εκτός έδρας ματς με τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας για την 21η και προτελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Η Καλαμάτα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά θέλει να διατηρήσει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο μέχρι το φινάλε.