Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 13:09

Με 15-1, πάμε για σέντρα

Γράφτηκε από τον

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε περίπτωση που οι Ξάνθη, ΑΕΛ και Παναθηναϊκός ταχθούν τελικά υπέρ της αυστηροποίησης των ποινών. Παραμένει ανένδοτος ο Ολυμπιακός.

Κρίσιμη είναι η σημερινή (23/03) ημέρα όσον αφορά στην επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, καθώς εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στα μέλη του συνεταιρισμού προκειμένου να υπογράψουν τις δεσμεύσεις για αυστηροποίηση των ποινών.

Παρότι αρχικά υπήρξαν τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ και Ξάνθη) που εξέφρασαν την αντίρρηση τους στις προτάσεις του κ. Βασιλειάδη και αρνήθηκαν να υπογράψουν στο σχετικό έγγραφο, εντούτοις φαίνεται πως οδηγούμαστε σε ανατροπή δεδομένων.

Συγκεκριμένα, οι Παναθηναϊκός, Ξάνθη και ΑΕΛ δείχνουν τελικά διάθεση για συναίνεση, καθώς το χάσμα με τον υφυπουργό Αθλητισμού δεν είναι τεράστιο και αναμένεται να "γεφυρωθεί" μέσω συζητήσεων.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ανένδοτος, έχοντας εκφράσει ξεκάθαρα την αντίθεσή του στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά του προέδρου της Super League, Γιώργος Στράτου και του Διευθύνοντα Συμβούλου, Βασίλη Γκαγκάτση.

Ωστόσο, στην περίπτωση που τελικά υπάρξει το 15-1, τότε το πιθανότερο είναι πως ο κ. Βασιλειάδης θα αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος για το επόμενο σαββατοκύριακο (31/03 - 01/04), αφού πρώτα έρθει σε επικοινωνία με τη FIFA. Βέβαια, μένει να φανεί, σε περίπτωση που πάμε σε σέντρα, ποια θα είναι η αντίδραση απέναντι στην ομάδα που θα μειοψηφήσει, καθώς οι άνθρωποι της FIFA είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι απ' την έλλειψη σύμπνοιας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απειλούν με Grexit.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ