Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 12:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Για το γόητρο σήμερα με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

 

Υπό άλλες συνθήκες το σημερινό ματς με τον Πανηλειακό στην Πύλο (3 μ.μ.), θα ήταν για τον Τσικλητήρα παιχνίδι χωρίς... αύριο. Μετά όμως τις τρεις σερί ήττες από Ζάκυνθο, Αχαϊκή και Παλληξουριακό, έχει ενδιαφέρον μόνο για το γόητρο.

Η Μεσσηνιακή ομάδα υποβιβάστηκε μαι μαθηματικά την περασμένη Κυριακή, μιας και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε απέχει 6 βαθμούς από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και στην οποία βρίσκεται ο Διαγόρας Βραχνέικων, που υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Να σημειωθεί ότι ο Τσικλητήρας έχει καταθέσει ένσταση εις βάρος της Ζακύνθου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στο μεταξύ τους ματς. Ακόμα όμως αν και την κερδίσει (που δεν είναι το πιθανότερο), πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς χρειάζεται το 2 στα 2 με Πανηλειακό, Παναρκαδικό και δύσκολο συνδυασμό αποτελεσμάτων, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από Αχαϊκή, Ζάκυνθο και 6 από το Διαγόρα. Οσο για το σημερινό του αντίπαλο, ο Πανηλειακός βρίσκεται με 36 βαθμούς στην 3η θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής, χωρίς όμως καμία ελπίδα ανόδου.

Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, αφού ο Νιόκκας αποχώρησε από την Πύλο, ο Σβίγκος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, ο Γεωργιόπουλος δεν συμμετείχε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και ο Κόκκαλης έχει πρόβλημα τραυματισμού. Στον αντίποδα εξέτισαν την ποινή τους οι Σεντεμέντες και Ρήγας.