Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 12:44

Η εβδομάδα των δικαστών

Γράφτηκε από τον

Εντός της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να πέσουν οι "τίτλοι" τέλους των αγώνων Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στις δικαστικές αίθουσες, με τους ερυθρόλευκους να αισιοδοξούν για την επιστροφή των τριών βαθμών.

Από την Δευτέρα (26/3) ξεκινάει μία εβδομάδα, με την ελπίδα των «ερυθρολεύκων», αλλά και των υπόλοιπων ομάδων να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό περιμένουν και τις δικαστικές αποφάσεις από δύο παιχνίδια που τους αφορούν.

Το ένα έχει να κάνει με το αν θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί πίσω ή όχι από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει υπόμνημα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εκδίκασε την Παρασκευή (23/3) την υπόθεση και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν θα διατηρηθεί η ποινή της πρωτόδικης αφαίρεσης των τριών βαθμών για όσα έγιναν μετά το ματς με την «Ένωση» πριν από σχεδόν 50 μέρες!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
Έως την Τετάρτη (28/3) αναμένεται να προκύψει η οριστική απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Και οι δύο ομάδες προσέφυγαν στο τριτοβάθμιο όργανο. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να επανέλθει η πρωτόδικη ποινή για τον ΠΑΟΚ και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης θέλουν είτε στο καλύτερο σενάριο να πάρουν το ματς στα χαρτιά υποδεικνύοντας τον Ολυμπιακό ως υπεύθυνο για τη μη έναρξη του αγώνα της Τούμπας, είτε στο χειρότερο σενάριο (σύμφωνα με τους ίδιους) να γίνει κανονικά το παιχνίδι.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΑΘΜΩΝ
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι μέσα στην εβδομάδα η μία από τις δύο υποθέσεις (εκτός απροόπτου αυτή της Τούμπας) θα έχει ολοκληρωθεί… Στον Ολυμπιακό φυσικά είναι αισιόδοξοι και για τις δύο περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύεται ότι ειδικά η ποινή για το ματς με την ΑΕΚ ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρή και άδικη.
Πηγή: sport24.gr