Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 17:05

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση» τονίζει ο Βασίλης Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον

Η καλή εμφάνιση ήταν το μόνο θετικό στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο. Φαραί με τον Εθνικό Μελιγαλά το περασμένο Σάββατο. 

Χαρακτηριστικό των παραπάνω, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Μπλέτσα στο "Notosport": «Κρατάμε την καλή εμφάνιση από αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν πολύ σημαντικό. Προερχόμασταν από δύο άτυχα αποτελέσματα και παρότι χάσαμε και στο 3ο, η εμφάνιση μας ήταν τέτοια, που βοηθάει ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, γιατί με βάση την εικόνα μας θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Είχαμε καλές ευκαιρίες για γκολ στη διάρκεια του αγώνα. Τώρα ετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το παιχνίδι του Σάββατου, με την Εράνη».

Στην ομάδα υπάρχει προβληματισμός από τις ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Για αυτό ο νεαρός προπονητής ανέφερε: «Μας προβληματίζει ο τρόπος που ήρθαν οι τρεις ήττες. Ειδικά με την Πύλο, που ενώ είσαι μπροστά στο σκορ και η αντίπαλη ομάδα παίζει με 10 παίκτες να σε κερδίζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα έχει χάσει την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί μας είπε δύο λόγια και για τον αγώνα με την Εράνη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Πιστεύω αν παρουσιαστούμε όπως σε προηγούμενα παιχνίδια θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Ηλίας Φλέσσας, που έχει θλάση στον προσαγωγό. Στην προπόνηση της Δευτέρας ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Γιώργος Βαρθαλάμης και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Παντελής Πανταζής έχει ενόχληση στο δικέφαλο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.