Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 15:26

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1: Ηττα από τον πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον

 

Την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε το Σάββατο η Καλαμάτα στην Αμαλιάδα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα, που πήγε με πολλές απουσίες στην Ηλεία, έχασε με 3-1 από τον τοπικό Αστέρα ο οποίος είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στην Β’ εθνική.

Στο ματς του Σαββάτου ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε βαθμολογικό κίνητρο και μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με αποτέλεσμα να προηγηθεί γρήγορα με 2-0.Σ

Στο 6' έπειτα από ένα κόρνερ του Λόρι Κέρι στο δεύτερο δοκάρι, ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Μπανούσης είχε προωθηθεί και με δυνατό σουτ βολέ πέτυχε το 1-0.

Στο 9' η μπάλα έφτασε σε ιδανική θέση στον Μπαρμπαρούση, ο οποίος έκανε πλασέ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκόμεζ. Στο 17' όμως έγινε το 2-0 με έξοχο χτύπημα φάουλ του Κέρι.

Στο 42' ο Παπουτσογιαννόπουλος μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα. Όμως υπήρξε άμεση αντίδραση του Αστέρα και στο στο 45' ο Παγώνης έκανε το 3-1 με κοντινό πλασέ αφού προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ με πάσα, και γύρισμα του Κέρι μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε με τον Αστέρα να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα και την Καλαμάτα να μην μπορεί να αντιδράσει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουζούρας (84' Κασνέτσι), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Παγώνης, Ν'Γκουέμ, Σταθάτος (80' Μηνάς), Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (70' Μαρουκάκης), Κέρι, Τόρες (65' Κυριάκος)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος, Μερκούρης, Νινιός (85' Ντε Νικόλο), Τορεζάνι, Κανελλόπουλος (52' Βιγκιλάντε).