Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 17:14

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: «Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι», δηλώνει ο Π. Χιώτης

Γράφτηκε από τον

Σταθερή πορεία πραγματοποιεί το Ασπρόχωμα και διατηρείται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β' τοπικής.

Η ομάδα όσο προχωράει το πρωτάθλημα βελτιώνεται και συνεχίζει την προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου μέχρι το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

Σχετικές με τα παραπάνω, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Πέτρου Χιώτη στο "Notosport" : «Πιστεύω ότι έχουμε ανεβάσει την απόδοση μας λίγο περισσότερο απ' ότι στα πρώτα παιχνίδια. Αυτό γιατί είχαμε στην προετοιμασία απουσίες παικτών που είναι βασικοί, γιατί τη συγκεκριμένη περίοδο κτίζονται οι ομάδες. Πλέον έχουμε βρει ρυθμό και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος επίσης από το γεγονός ότι η ομάδα παίζει καλύτερη μπάλα σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου.

Σε ερώτηση μας σχετικά με το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο, ο κ. Χιώτης απάντησε: «Την πρώτη θέση θα διεκδικήσει το Ασπρόχωμα με τη Θουρία και τον Κεραυνό, ο οποίος έχει δείξει καλή εικόνα. Για τον Ηρακλή Καλαμάτας θεωρώ ότι θα είναι μέσα στην 4άδα, αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση και αυτό γιατί διαθέτει νεαρούς παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία».

Στη συνέχεια ο νεαρός προπονητής μας είπε δύο λόγια και για τη νίκη στο Μάνεση: «Αργησαμε να προσαρμοστούμε στο ξερό γήπεδο του Μάνεση. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και παρότι  οι αντίπαλοι ισοφάρισαν αυτό δεν μας επηρέασε. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το καλό για εμάς είναι ότι τελειώσαμε τους αγώνες μας με ομάδες που διαθέτουν ξερά γήπεδα». 

Καλό για τους τραυματίες

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το Ασπρόχωμα σύμφωνα με το πρόγραμμα του ομίλου έχει ρεπό. Αυτό το ρεπό έρχεται την κατάλληλη περίοδο για την ομάδα όπως μας εξήγησε ο κ. Χιώτη στη συνέχεια των δηλώσεών του: «Το ρεπό, μας ήρθε πιστεύω σε καλή στιγμή γιατί θα βοηθήσει κάποια παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών να τα ξεπεράσουν. Θα συνεχίσουν τη θεραπεία, ώστε να μπορέσουν να δώσουν το "παρών" στην επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας με την Αμφεια».

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Δημήτρης Πετσόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος και Αλέκος Καραχάλιος. Οι τρεις παίκτες ακολουθούν πρόγραμμα θεραπεία ώστε να προλάβουν να δώσουν το "παρών" στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. 

Φιλικό το Σάββατο

Με προπονήσεις θα κυλήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας αυτή την εβδομάδα, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό με το Μεσσηνιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος.