Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 13:11

Με δύο παιχνίδια ξεκίνησε το πρωτάθλημα εργαζομένων (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο παιχνίδια ξεκίνησε τη Δευτέρα το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων).

Με νίκη ξεκίνησαν οι Μηχανικοί που επικράτησαν 4-0 του 9ου Συντάγματος Πεζικού ενώ ισοπαλία 2-2 έφεραν ο Σύλλογος Λογιστών με την Μπαρτσελιώμα.

Στο ματς ανάμεσα στους Μηχανικούς και το 9ο Σύνταγμα Πεζικού, στο 19’ ο Κοτσογλανίδης έκανε τη σέντρα και ο Ξενάκης που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά “έγραψε” το 0-1. Στο 45’ σουτ του Ξενάκη απέκρουσε ο Π. Αλευράς και στην επαναφορά ο Κοτσογλανίδης πρόλαβε τους αμυντικούς και με σουτ πέτυχε το 0-2. Ενα λεπτό μετά ο Γαλανόπουλος με φαλτσαριστό σουτ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστία του Π. Αλευρά και πέτυχε το 0-3. Ο ίδιος παίκτης στο 75’ με μακρινό σουτ σημείωσε το τελικό 0-4.

Στο 21’ ο Ξενάκης με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη ρίζα του κάθετου δοκαριού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αγγ. Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τις Σ. Μπότη και Π. Βασιλοπούλου.

9ο Σ.Π.: Νταντής (41’ Π. Αλευράς), Νικολόπουλος (62’ Αθανασόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάσης (56’ Μελισουργός), Μπαστακός, Πατσούλας, Ανδριανόπουλος (47’ Καραγιώργος), Χριστοφής (41’ Φέστας), Χιουρέας (71’ Ασημακόπουλος), Γιαβρής, Κωτσάκος (41’ Σπαράγγης).

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κριαράς (41’ Κ. Αλευράς, 62’ Κουτίβας), Γαλανόπουλος, Μίντζηρας (49’ Γρηγορόπουλος), Μπλέτσας, Σακκάς, Νταγιόπουλος, Κοτσογλανίδης (52’ Μπακέας), Βρυώνης (41’ Ηλ. Παπακωνσταντίνου), Ξενάκης (50’ Σκλήρης), Κεράνης, Μπαχράμης.

Ισοπαλία για Λογιστές και Μπαρτσελιώμα

Ο Σύλλογος Λογιστών και η Μπαρτσελιώμα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Στο 13’ ο Στασινός με φαλτσαριστό σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 30’ οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα πάνω όμως στον Ψυχάρη, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 39’ ο Ψυχάρης με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μπαρτσελιώμα γράφοντας το 1-2. Στο 56’ ο Στανινός από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και έκανε τη χαμηλή σέντρα στο πέναλτι σχεδόν, εκεί που δεν κατάφεραν να την απομακρύνουν οι αμυντικοί και ο Μάρκου με σουτ πέτυχε το τελικό 2-2.

Στο 58’ ο Μπαρμπίτσας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τον Αντ. Μιχαλόπουλο και τη Σ. Μπότη.

ΣΥΛ. ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Μαρινόπουλος, Κοκονούζης, Ηλ. Κοντέας, Β. Κοντέας, Δουλάμης (62’ Κανελλόπουλος), Λιάππας (62’ Απ. Δαβίλλας), Λάσκαρης, Μπαρμπίτσας, Σαραντόπουλος (18’ λ.τρ. Φαράντος, 73’ Πετρόπουλος), Στασινός, Μάρκου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Σακελλαρόπουλος, Α. Γκάρκουλας, Γκράσσης, Μηλίτσης (41’ Κουτίβας), Δρακόπουλος, Μούκας, Δ. Γκάρκουλας, Καλογερόπουλος, Ψυχάρης, Λιάπης, Σκλήρης (59’ Ζαφειρίου).