Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 17:14

Εποικοδομητική συνάντηση Μαστορέα με τους προπονητές των ακαδημιών

Γράφτηκε από τον

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ, η συνάντηση των προπονητών των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών της Μεσσηνίας με τον Ενωσιακό προπονητή Ηλία Μαστορέα.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, παρουσία των μελών της διοίκησης της Ενωσης, Ηλία Αλεξανδρόπουλου, Παναγιώτη Καλκαβούρα, Κώστα Μπούνα και του μέλους της επιτροπής πρωταθλημάτων Γιώργου Καλύβα. Αυτό που βγήκε από τη συζήτηση ήταν η διεύρυνση των πρωταθλημάτων υποδομής, η στήριξη στις μικτές ομάδες και η μεγαλύτερη προσοχή, αλλά και ο σεβασμός στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το παρών έδωσαν οι προπονητές Γιάννης Ζαπρόπουλος (Ακαδημία Tornados), Νίκος Κακαλέτρης (Α.Ο. Πατίστα), Κώστας Λαμπρόπουλος, Ντορίτα Μαυροειδή (Εθνικός Καλαμάτας), Γιώργος Μαρκόπουλος (Χώρα), Τάκης Σακελλαρόπουλος (Αίας), Μιχάλης Γεωργιόπουλος (Αστέρας Αρφαρών), Πέτρος Δημόπουλος, Μιχάλης Παυλάκης (Α.Σ. Δαναός), Βαγγέλης Κουρεντζής (Πανθουριακός), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (Ομόνοια), Αργύρης Λιάππας (Ερμής), Στέλιος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δρούγας (Καλαμάτα) και Παναγιώτης Πολίμος (Πράσινα Πουλιά).