Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 17:24

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: «Η Ανδρούσα δεν είναι αμελητέα ποσότητα», τονίζει ο Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη προσοχή αντιμετωπίζουν στο Μελιγαλά τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανδρούσα.

Αυτό γιατί η προσεχής αντίπαλος του Εθνικού, αν και νεοφώτιστη έχει πραγματοποιήσει έως τώρα καλή πορεία και σε κάθε παιχνίδι διεκδικεί το καλύτερο αντιμετωπίζοντας το ίδιο τον κάθε αντίπαλο της. 

Ετσι βλέπουν με την προσοχή και σοβαρότητα που χρειάζεται αυτή την αναμέτρηση, όπου θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να διατηρηθούν κοντά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. 

Ο προπονητής του Εθνικού Αντώνης Μαυρέας σε δηλώσεις του για τον αγώνα στην Ανδρούσα τόνισε στο "Notosport": «Θεωρώ ότι η Ανδρούσα, που είναι μια από τις νεοφώτιστες ομάδες, πραγματικά μας εκπλήσσει ευχάριστα φέτος. Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα της και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και πειθαρχεία. Στόχος είναι η νίκη όπως σε όλες τις αναμετρήσεις κάθε αγωνιστική και πάντα θα επιζητούμε την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραπάνω κατηγορία».

Η προετοιμασία στη διάρκεια της εβδομάδας κύλησε με προπονήσεις και ένα φιλικό που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα με τον Απόλλωνα. Σε αυτό το παιχνίδι πήρε χρόνο συμμετοχής ένας Ρουμάνος που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, αλλά και ο τερματοφύλακας Γιάννης Μητσέας, ο οποίος έχει αρχίσει τις προπονήσεις. Σε ότι αφορά το Ρουμάνο ποδοσφαιριστή είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο φιλικό έδειξε καλά στοιχεία και ο κ. Μαυρέας αναμένεται να κάνει συζήτηση με τη διοίκηση ώστε από κοινού να αποφασίσουν αν θα αποκτήσει.

Οσον αφορά την εικόνα της ομάδας στο φιλικό, όπου χρησιμοποιήθηκαν και παίκτες με μικρή έως τώρα συμμετοχή σε επίσημα παιχνίδια, ο έμπειρος προπονητής μας είπε: «Ηταν μια καλή προπόνηση για τα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, αυτό το φιλικό. Ηταν μια ωραία προπόνηση και θα προσπαθήσουμε να το καθιερώσουμε κάθε εβδομάδα να κάνουμε φιλικά».

Ο κ. Μαυρέας για το ματς με την Ανδρούσα δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον Ντίνο Βασιλόπουλο, που παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Στη διάθεση του αναμένεται να έχει τον Γιάννη Μητσέα, ο οποίος έχει αρχίσει προπονήσεις, ενώ αγωνίστηκε για λίγο και στο προχθεσινό φιλικό.