Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 17:31

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: «Δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό», υποστηρίζει ο Π. Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της δίνει η Κυπαρισσία αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζοντας στο "Γ. Λουκαρέας" τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας προέρχεται από νίκη επίσης εκτός έδρας κερδίζοντας στα Φιλιατρά την Εράνη και τώρα έχει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καλαμάτα.

Κανέναν στην ομάδα δεν ξεγελάει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Ισα-ίσα το βλέπουν ως ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει την απαραίτητη αντιμετώπιση ώστε να καταφέρει ο Α.Ο.Κ. να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Καλαμάτα.

Για την προσοχή που χρειάζεται αυτό το παιχνίδι, μίλησε στο "Notosport " ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος: «Σεβόμαστε απεριόριστα τον Ολυμπιακό και θεωρούμε αυτό τον αγώνα ντέρμπι. Είμαι προβληματισμένος από την πορεία του και τη θέση του στη βαθμολογία παρότι διαθέτει καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι η θέση του στη βαθμολογία είναι πλασματική με το ρόστερ που διαθέτει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και δεν κοιτάμε τη θέση του στη βαθμολογία. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού στον τομέα της ψυχολογίας».

Ο κ. Παναγόπουλος δεν υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου στον τραυματία Γιώργο Λυδιώτη, ο οποίος έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά και ενδυνάμωσης στο γόνατο, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στον έσω πλάγιο. Ετοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα θα είναι στις αρχές Ιανουαρίου.

Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση.