Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 13:46

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Τερμάτισε στην 5η θέση

Γράφτηκε από τον
ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Τερμάτισε στην 5η θέση

 

Με ισοπαλία στο Λεωνίδιο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής η Καλαμάτα.

Απέναντι στην ουραγό ομάδα της βαθμολογίας που τελείωσε χωρίς νίκη και με μόλις 3 ισοπαλίες το πρωτάθλημα, η Μεσσηνιακή ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει παρότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ρονκάτο στο 32’.

Είχε μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ αλλά πλήρωσε την δυστοκία των παικτών της και δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς. Είχε μάλιστα και ένα δοκάρι με τον Βασίλη Αθανασόπουλο στο β’ ημίχρονο. Ετσι το Λεωνίδιο στο φινάλε κατάφερε να ισοφαρίσει.

Οι Αρκάδες αρχικά έχασαν πέναλτι στο 65’ . Στην παράβαση υπέπεσε ο Ερέκι αλλά ο Μπεσσής απέκρουσε το χτύπημα του Kύριου. Τελικά στο 85’ το Λεωνίδιο ισοφάρισε με τον Γιαννούση σε 1-1 παίρνοντας τον τρίτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Για την Καλαμάτα ήταν η 13η ισοπαλία σε 22 αγώνες πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με απολογισμό 7 νίκες, 13 ισοπαλίες και 2 ήττες και τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Μετά το ματς ο προπονητής της Καλαμάτας Παναγιώτης Δρούγας δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών παρά την ισοπαλία και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στάθηκε στο γεγονός ότι η Καλαμάτα μετά από πολλά χρόνια χρησιμοποιεί παίκτες από την ακαδημία καθώς και στην προσπάθεια που έγινε να αξιολογηθεί το ρόστερ στα τελευταία ματς.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Κ. Γιαννούσης (46’ Παύλος), Βρεττάκης, Σαρρής, Λάτσης (60’ Δολιανίτης), Σ. Γιαννούσης, Δολιανίτης, Χιώτης, Μπαιρακτάρι, Κατσικαδάς (50’ Κύριος), Τσεμπελής, Μπακάλης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μπεσσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος (60’ Ερέκι), Λιόλιος, Καντούτσης, Ζαχαρόπουλος, Τορεζάνι (75’ Κανελλόπουλος), Ρονκάτο, Αθανασόπουλος, Μερκούρης (50’ Τσιγαρίδης), Σαραντόπουλος (62’ Ζώτος).