Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 18:20

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-2: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει εκτός έδρας!

Γράφτηκε από τον

 

Σπουδαίο διπλό στην Κυπαρισσία επί του ισχυρού ΑΟΚ πήρε η Ανδρούσα με σκορ 0-2 και μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από το 3ο Διαβολίτσι.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη που σημειώνει στην ιστορία της η Ανδρούσα απέναντι στην Κυπαρισσία και πανηγυρίστηκε αναλόγως από διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Από την άλλη ο ΑΟΚ ηττήθηκε ύστερα από δύο μήνες, έχοντας αυτό το διάστημα 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 7 αγώνες.

Προβάδισμα με Μουλαβασίλη

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10’ όταν ο Α. Καλογερόπουλος βρήκε στην περιοχή τον Μουλαβασίλη και εκείνος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-1.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών πάντως ο σκόρερ Χάρης Μουλαβασίλης τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Βατσή στο 25’ και το 33’.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου πίεσε για την ισοφάριση και είχε μια καλή στιγμή με τον Αριδά στο 70’.

Η Ανδρούσα πέτυχε γκολ στο 73’ με τον Δασκαλάκη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Δεύτερο γκολ στο 82' με Γεωργιόπουλο

Στο 82’ ο Γεωργιόπουλος μετά από προσωπική ενέργεια έκανε με πλασέ το τελικό 0-2, υπογράφοντας την όγδοη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα!

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος και βοηθοί ήταν οι Γιαννέτσος και Τσοπανάκης.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (60’ Λαχανάς), Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος (70’ Γεωργιόπουλος), Βατσής, Θεοχαρόπουλος (42’ Αριδάς).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βασιλογιαννακόπουλος, Κακογιάννης, Γκούνης, Βαβαρούτσος, Τσώνης, Γ. Καλογερόπουλος (91’ Ιμεράσι), Α. Καλογερόπουλος, Μουλαβασίλης (20’ λ. τρ. Δασκαλάκης), Τσέλα, Γεωργιόπουλος (94’ Θεοδοσόπουλος).