Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 20:36

Κλείνει μέσο από Σούπερ Λίγκα η Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον

Μόνο τα τυπικά φαίνεται να απομένουν ώστε να ανακοινώσει η Καλαμάτα την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο αμυντικό μέσο που αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη "Μαύρη Θύελλα", καθώς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μίλτο Γκόφα, ενώ  φέτος δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην νυν ομάδα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κλείσει η μεταγραφή.


Οσον αφορά τον επιτελικό μέσο, με τον οποίο έχει επίσης επαφές ο κ. Γκόφας η περίπτωσή του δυσκολεύει, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Για την ώρα προτεραιότητα αποτελεί ο αμυντικός μέσος.
Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Φάνης Κάνιστρας και Αντώνης Καλογερόπουλος και το αν θα ακολουθήσουν και άλλοι αυτό το δρόμο θα εξαρτηθεί από τις προσθήκες που θα γίνουν.
Είναι πάντως δεδομένη η απόφαση διοίκηση και τεχνικής ηγεσίας για ενίσχυση ώστε η Καλαμάτα να μπορέσει στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β' εθνική.


"Να συνεχίσουμε το σερί"

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα προετοιμάζεται ως γνωστόν για τον τελικό του κυπέλλου στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αχαίας στην Πάτρα.
Οι Κωνσταντόπουλος και Γ. Καλογερόπουλος παραμένουν τραυματίες και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Τριανταφυλλάκης. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν εσωτερικές αλλαγές για να καλυφθεί η θέση του αριστερού μπακ στο δύσκολο ματς της Κυριακής.
Ο Μίλτος Γκόφας τονίζει ότι ο κυριακάτικος αγώνας δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του πρωταθλήματος, όπου η "Μαύρη Θύελλα" είχε πάρει τη νίκη.
"Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό ρόστερ, ίσως το καλύτερο αν εξαιρέσω τη δική μου ομάδα. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και ο αγώνας δεν θα έχει σχέση με το πρωτάθλημα και θα πρέπει να τον διαχειριστούμε διαφορετικά", λέει ο αρχικά προπονητής της τοπικής ομάδας και προσθέτει: "Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί και να πάρουμε μία ακόμα νίκη που θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε για το καλύτερο".
Η αυριανή προπόνηση θα γίνει και αυτή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όπου το τεχνικό τιμ θα φανερώσει τα οριστικά του πλάνα αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας. Να σημειωθεί ότι σ' ένα ακόμα παιχνίδι η Καλαμάτα θα έχει τη θερμή συμπαράσταση των οργανωμένων φιλάθλων της και όχι μόνο που έχουν ενθουσιαστεί από το σερί νικών.