Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 13:48

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Παρέλαση ταλέντων στον Κορδία (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με δεκάδες παιδιά και χαμόγελα γέμισε χθες το Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στον Κορδία, καθώς ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό τουρνουά τζούνιορ, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΠΣΜ τις ημέρες πριν και μετά το Πάσχα.

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να χαρούν το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους συμμετέχοντες, αλλά και τους διοργανωτές. Σημασία έχει να μπουν τα παιδιά στο γήπεδο και να αθληθούν.

Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν οι: Ακρίτας Κορώνης, Α.Σ. Δαναός, Ηρακλής Καλαμάτας, Δόξα, Πανθουριακός, Πάμισος, Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, Ομόνοια, Μιλτιάδης, Λογγά, καθώς και οι Αίας και Εθνικός Καλαμάτας, με δύο ομάδες. Χθες έγινε η πρώτη αγωνιστή, σήμερα θα διεξαχθεί η δεύτερη και στις 10 και 12 Απριλίου η 3η και η 4η αγωνιστική, αντίστοιχα με την οποία και θα πέσει η “αυλαία” του τουρνουά. Στην πρεμιέρα αναμετρήθηκαν οι: Κορώνη – Αίας (1), Δαναός – Ηρακλής, Εθνικός Κ. - Δόξα Κ. Πανθουριακός – Πάμισος, Αίας – Καλαμάτα, Ομόνοια – Εθνικός (1) και Λογγά – Μιλτιάδης.

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δόξα – Αίας (1)

Γήπεδο ΕΠΣΜ (3), ώρα 4 μ.μ.

Λογγά – Δαναός

Γήπεδο ΕΠΣΜ (1), ώρα 5 μ.μ.

Ηρακλής – Εθνικός

Γήπεδο ΕΠΣΜ (2), ώρα 5 μ.μ.

Εθνικός (1) – Πάμισος

Γήπεδο ΕΠΣΜ (3), ώρα 5 μ.μ.

Αίας – Ομόνοια

Γήπεδο ΕΠΣΜ (1), ώρα 6 μ.μ.

Καλαμάτα – Πανθουριακός

Γήπεδο ΕΠΣΜ (2), ώρα 6 μ.μ.

Κορώνη – Μιλτιάδης

Γήπεδο ΕΠΣΜ (3), ώρα 6 μ.μ.