Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 17:53

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Χωρίς άγχος για την άνοδο στα δύο τελευταία ματς

Γράφτηκε από τον

 

Την 3η θέση της Α1 τοπικής με τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Ανάληψης μοιράζεται ο Χανδριναϊκός, ύστερα από τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Α.Ε. Μάνης με 3-2.

Ενα τρίποντο που διατήρησε το Χανδριναϊκό στο κόλπο της ανόδου και επανέφερε τα χαμόγελα, μιας και είχε προηγηθεί η ήττα με το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό στη Μεσσήνη. Πλέον όλα θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ειδικά στην προτελευταία, όπου ο Χανδριναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή.

Στο φινάλε θα παίξει εντός έδρας με τον προτελευταίο και υποβιβασμένο Αίαντα. Ως εκ τούτου αν ο Χανδριναϊκός φύγει νικητής από το γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, τότε θα είναι πολύ κοντά στην άνοδο.

Ο Πέτρος Χιώτης, σχολιάζοντας στην “Ελευθερία” τη φετινή πορεία σημείωσε αρχικά ότι: “Πρώτος στόχος ήταν η γρήγορη παραμονή και παράλληλα να μπουν στην 11άδα μικροί σε ηλικία παίκτες. Θέλαμε επίσης να παίξουμε όσο γίνεται καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι όλα αυτά τα πετύχαμε” και πρόσθεσε: “Θα παίξουμε χωρίς άγχος στα δύο τελευταία ματς και αν έρθει η άνοδος, θα είναι καλοδεχούμενη”.

Ο Χανδριναϊκός θα αντιμετωπίσει μετά το Πάσχα τον Ηρακλή, χωρίς τον Τάκη Καλδή που απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.