Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 12:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σκοπεύουν να συνεχίσουν Χριστόπουλος και διοίκηση

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σκοπεύουν να συνεχίσουν Χριστόπουλος και διοίκηση

 

 

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με την Καλαμάτα να τερματίζει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου.

Μια θέση που ήρθε μάλλον φυσιολογικά καθώς η Μεσσηνιακή ομάδα έδειξε πως δεν ήταν έτοιμη για πρωταθλητισμό, αλλά τουλάχιστον εξασφάλισε εύκολα την παραμονή.

Θυμίζουμε βέβαια πως επρόκειτο για μια χρονιά με δύο μέρη, με τον Σταύρο Παπαδόπουλο να ξεκινά στο τιμόνι και να αποχωρεί το Δεκέμβριο για λόγους υγείας για να τον διαδεχτεί η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο και βασικό χρηματοδότη τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο. Ο τελευταίος, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, έστω και εξωδιοικητικά, μαζί με τα μέλη της διοίκησης είχαν εκφράσει εξ αρχής την πρόθεση να μείνουν και τα προσεχή χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.

Μια πρόθεση που ισχύει ακόμη, παρότι είναι γεγονός πως, ειδικά ο Αγ. Χριστόπουλος, περίμενε περισσότερη αποδοχή από τον κόσμο στις πρώτες προσπάθειες της νέας διοίκησης. Οι σκέψεις του κ. Χριστόπουλου και των μελών της διοίκησης αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσουν στην “Μαύρη Θύελλα”. Μάλιστα εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ομάδα χρειάζεται ένα τριετές πλάνο που θα στοχεύει στην σταδιακή οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα, την αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου αλλά και την άνοδο σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ενα πλάνο που σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει και την παραμονή αρκετών παικτών, καθώς υπάρχει γενική ικανοποίηση στην ομάδα για την εικόνα κυρίως των ντόπιων ποδοσφαιριστών στο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Για όλα τα παραπάνω αλλά και γενικότερα για τις σκέψεις τους για το μέλλον οι άνθρωποι της διοίκησης και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος αναμένεται να μιλήσουν μετά το Πάσχα.

- Αγωνιστικά, χθες οι παίκτες της Καλαμάτας έκαναν προπόνηση και στην συνέχεια πήραν 6ήμερη άδεια για Πάσχα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν στο γήπεδο για λίγες προπονήσεις ακόμη ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σκοπό να προγραμματίσουν και κάποια φιλικά.