Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 14:25

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Κομβικό το ματς με Χανδριναϊκό”, εκτιμά ο Αρης Γαλανόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το Πεταλίδι, ο Ηρακλής έφυγε νικητής και από τη Μικρομάνη και διατηρείται σε τροχιά ανόδου.

Η καλαματιανή ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της Α1 τοπικής μαζί με Ολυμπιακό Ανάληψης και Χανδριναϊκό, χάρη στην εντυπωσιακή πορεία του δευτέρου γύρου. Πλέον απομένουν δύο εμπόδια στο δρόμο για τη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο Χανδριναϊκός στην 25η αγωνιστική και το Δώριο στην 26η και τελευταία αγωνιστική.

Αν ο Ηρακλής τα ξεπεράσει, τότε θα επιστρέψει στην Α’ τοπική, παρότι δεν ήταν εξ’ αρχής στόχος η άνοδος.

Ο Αρις Γαλανόπουλος ξεκαθαρίζει πάντως ότι: “Οταν φθάνεις σε αυτό το σημείο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, δεν μπορείς να πεις ότι θα το παρατήσουμε. Είναι κάτι που θα κυνηγήσουμε, παρότι δεν ήταν στόχος από την αρχή. Γνωρίζαμε πάντως ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο”.

Ο προπονητής του Ηρακλή θεωρεί κομβικό το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τον Χανδριναϊκό.

“Κοιτάμε μόνο το ματς με τον Χανδριναϊκό, που είναι κομβικό. Αν το κερδίσουμε θα ασχοληθούμε με το επόμενο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Τα παιδιά έχουν κάνει μια προσπάθεια που βγάζει αποτελέσματα, περισσότερο στο δεύτερο γύρο και είμαστε κοντά στις προνομιούχες θέσεις”.

Αγωνιστικά, οι παίκτες του Ηρακλή θα κάνουν σήμερα την τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη.