Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 13:51

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: “Δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά τα παιδιά θέλουν την άνοδο”, λέει ο Διονύσης Πουλής

Γράφτηκε από τον

 

Στη δεύτερη θέση της Α1 τοπικής ανέβηκε η Α.Ε. Αβίας μετά τη νίκη με 1-0 επί της Μεθώνης και την ήττα του μέχρι πρότινος δεύτερου Ολυμπιακού Ανάληψης με 3-0 από το Δώριο.

Η ομάδα του Κάμπου κρατά έτσι την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την άνοδο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με δεδομένο ότι προβιβάζονται τρεις ομάδες. Αν κάνει το απόλυτο εκτός με Πεταλίδι και εντός με Μικρομάνη, τότε θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Διαφορετικά θα εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των αγώνων του Ηρακλή Καλαμάτας, του Χανδριναϊκού και του Ολυμπιακού Ανάληψης, που έχουν ένα βαθμό λιγότερο από την Αβία.

Ο προπονητής της ομάδας Διονύσης Πουλής θεωρεί την προτελευταία αγωνιστική την πιο κρίσιμη: “Πιστεύω ότι σε αυτή την αγωνιστική θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για την άνοδο και τον υποβιβασμό. Με το Πεταλίδι είναι το πιο πιο κρίσιμο ματς. Το θετικό είναι ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας”.

Ο Δ. Πουλής με αφοπλιστική ειλικρίνεια δηλώνει στη συνέχεια ότι: “Δεν είμαστε έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς για να ανέβουμε και να έχουμε πιθανότητες να σωθούμε στην Α’ τοπική. Το γνωρίζω και εγώ και η διοίκηση, αλλά τα παιδιά θέλουν την άνοδο και τα στηρίζουμε. Εδώ που φθάσαμε δεν θα πούμε όχι”.

Να σημειωθεί ότι η Αβία έχει καταφέρει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου παρότι αγωνίζεται με 11άδα ανάγκης, λόγω των αρκετών προβλημάτων τραυματισμών. Αρκετοί παίκτες μάλιστα σφίγγουν τα δόντια και παίζουν, προκειμένου η ομάδα να πανηγυρίσει στο φινάλε την άνοδο στην Α’ τοπική.

Για το ματς με το Πεταλίδι, που θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Παναγιώτη Καρδάση που έχει πρόβλημα στο γόνατο και του Δημήτρη Πολυμενέα, που έχει υποστεί διάστρεμμα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ