Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 18:39

Εισαγγελική παρέμβαση για το Απόλλων Λάρισας - Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου, αναφορικά με το 4-3 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου, με αφορμή τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. "Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει" ανέφερε ο παράγοντας της αθηναϊκής ομάδας μετά την ήττα (3-4) της ομάδας του από τους Θεσσαλούς.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα λεγόμενα του Γιαννόπουλου, ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με ποδοσφαιριστές, αλλά και με αξιωματούχους του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλιθέα ήταν με 3-1 μπροστά στο σκορ και τελικά έχασε με 3-4. Μάλιστα ο Γιαννόπουλος με δήλωσή του στο Sport24.gr είχε συμπληρώσει: "Συγχαρητήρια στη Football League για το ωραίο πρωτάθλημα που έχει διοργανώσει".

Δίχως αμφιβολία, οι καταγγελίες του κυρίου Γιαννόπουλου είναι σοκαριστικές και καταδεικνύουν τον "σκοτεινό κόσμο" του ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες.

Απ' την πλευρά του, το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως υπήρξε όντως αυξημένο ποντάρισμα στον άσο, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 3-1 στο ημίχρονο.

Όλα αυτά και ενώ ο προπονητής της Καλλιθέας, Γιώργος Κορακάκης, παραιτήθηκε αμέσως μετά το ματς, λέγοντας: "Δεν θέλω να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο πρέπει να πω πως αυτοκτονήσαμε. Θέλω να σας πω πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα της Καλλιθέας. Κάναμε μία προσπάθεια από τον Ιανουάριο που ανέλαβα και ξέροντας τις συνθήκες και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όπως σε πολλές ομάδες της Football League. Αυτή τη στιγμή, όμως αισθάνομαι πως δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω".
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ