Παρασκευή, 06 Απρίλιος 2018 12:10

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Νικητής το ποδόσφαιρο στο 3ο τουρνουά ακαδημιών

Γράφτηκε από τον

Το ποδόσφαιρο ήταν ο μεγάλος νικητής στο τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε για τρίτη χρονιά ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, καθώς δεκάδες παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στα γήπεδα της Πύλου, της Μεθώνης και της Χώρας και έστειλαν μήνυμα αθλητισμού.

Μια ποδοσφαιρική γιορτή που ξεκίνησε το πρωί της Μ. Δευτέρας και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, με τη τελετή λήξης και τις απονομές στο γήπεδο της Πύλου.

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν οι: Παναχαϊκή, Παναιτωλικός, Θήβα, Τornados, Μεθώνη, Παπαφλέσσας Χώρας, Αίαντας Καλαμάτας, Δόξα Πηγαδακίων, Πατίστα και φυσικά ο οικοδεσπότης Τσικλητήρα, με τρία ηλικιακά ή λιγότερα τμήματα.

Στην κατηγορία Κ -11 την πρώτη θέση πήρε η ομάδα της Θήβας, με την ομάδα του Αίαντα να επικρατεί στην κατηγορία Κ -13 αλλά και στην Κ -15. Τόσο οι αθλητές των ομάδων, όσο και οι επισκέπτες που βρέθηκαν στον περιοχή για να παρακολουθήσουν τους αγώνες έμειναν κατευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Δήμου, Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης τόνισε ότι: “ Νικητές σήμερα είναι όλα τα παιδιά των ομάδων. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στον αθλητισμό, προσπαθώντας να διοργανώνει όλο και καλύτερα τουρνουά. Εύχομαι να είμαστε καλά και να υπάρξουν και άλλα στο μέλλον με περισσότερες ομάδες και κατηγορίες. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν αλλά και όλους τους επιχειρηματίες, εθελοντές και χορηγούς που υποστήριξαν αυτό το τουρνουά”.

Τις αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στις συμμετέχοντες ομάδες και στους διαιτητές, καθώς και τα μετάλλια και τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες., απένειμαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης. Κουκούτσης, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο αντιδήμαρχος παιδείας Γιώργος Μπαχούμας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, οι αντιπρόεδροι της Ενωσης Αγγγελος Γεωργόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο προπονητής των μικτών Μεσσηνίας Ηλίας Μαστορέας.

Η εκδήλωση έκλεισε με το δήμαρχο να κηρύσσει τη λήξη του 3ου τουρνουά και την έναρξη των προετοιμασιών του 4ου για την ερχόμενη χρονιά.