Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 17:22

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Πρεμιέρα με πολλά γκολ και προβλήματα

Γράφτηκε από τον

 

Με πολλά γκολ αλλά και προβλήματα ξεκίνησε την Τετάρτη το 14ο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

Η Εράνη, ο Μεσσηνιακός, η Ομόνοια και οι Παλαίμαχοι της Πύλου πήραν τη νίκη στα ματς που... έγιναν, καθώς δεν διεξήχθησαν οι αγώνες σε Γαργαλιάνους και Μελιγαλά. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας δεν μετέβη στους Γαργαλιάνους και έτσι οι γηπεδούχοι θα πάρουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο και ο Πανιώνιος Καλαμάτας, μιας και ο Εθνικός δεν συμπλήρωνε 11άδα.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις της πρεμιέρας σημειώθηκαν 25 γκολ, τα περισσότερα στο Θύελλα Παραλίας Εράνη 2-8.

Ο Μεσσηνιακός επικράτησε με 5-0 των Πρασίνων Πουλιών, οι Παλαίμαχοι της Πύλου με 6-0 του Παμίσου και η Ομόνοια με 3-1 του Ατρόμητου Πλατύ.

Η ταυτότητα σε δύο από τα ματς της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 5-0

Με το... δεξί ,μπήκε στο πρωτάθλημα ο Μεσσηνιακός, καθώς επικράτησε προχθές στην έδρα του με 5-0 των Πρασίνων Πουλιών. Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος βρήκε τρεις φορές το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Σταύρος Χριστόπουλος και Βαγγέλης Κολοκάθης.

Το ματς διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς τον Κομπιλίρη και τη Βασιλοπούλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σακκάς, Πατρίκης, Κολοκάθης, Σακελλαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Φωτόπουλος, Γυφτοχρήστος, Αναστασόπουλος, Χαρίτος, Καλαντζής, Φυκούρας. Στον πάγκο ήταν οι Μισέρος, Χριστόπουλος, Τσιγάρος.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Αλευράς, Καραφλός, Τσαούσης, Κάτσαρης, Κυριαζής, Δ. Παναγόπουλος, Αγγ. Παναγόπουλος, Γκούζος Ι, Παλαμάρας, Γκούζος ΙΙ, Κόντος. Στον πάγκο ήταν οι Κουτσαντώνης, Μπαστακός, Πατικόπουλος, Κούτρης, Καράγιωργας, Νικολιτζάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ 3-1

Με χατ – τρικ του Σωτήρη Μπουραντώνη η Ομόνοια νίκησε την Τετάρτη με 3-1 τον Ατρόμητο Πλατύ, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Φράγκο.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” και τον διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς τους Βοσνάκη και Σταυρόπουλο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κάρλος, Μπουραντώνης, Γιαννόπουλος, Διονυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κομπότης, Κωστόπουλος, Μαντούκας, Ντανταβασίλης, Πίκουλας, Μανιάτης. Στον πάγκο ήταν οι Τατσόπουλος, Φράγκος, Παρασκευόπουλος, Βαρελάς, Αλάμαρας, Παυλόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Αγγελής, Μανεσιώτης, Μουλιάτος, Μπούρας, Φράγκος, Ζαγαρέλος, Μαυροειδής, Πολιτόπουλος, Νάτσης, Κώστας – Ξυλάς, Κωνσταντόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Τσιγαρίδης, Κουραμπάς, Γιαλελής, Αξιωτόπουλος, Σταυρόπουλος, Ξηρόκωστας, Μπάκας.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής έχουν ως εξής

Θύελλα Παραλίας – Εράνη 2-8

Μεσσηνιακός – Πράσινα Πουλιά 5-0

Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων – Απόλλωνας Καλαμάτας 3-0 α.α.

Εθνικός Μελιγαλά – Πανιώνιος 0-3 α.α.

Ομόνοια – Ατρόμητος Πλατύ 3-1

Παλαίμαχοι Πύλου – Πάμισος 6-0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(Δευτέρα 16 Απριλίου)

Πανιώνιος – Θύελλα Παραλίας

Πάμισος – Εράνη

Ατρόμητος Πλατύ – Παλαίμαχοι Πύλου

Πράσινα Πουλιά – Εθνικός Μελιγαλά

Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων – Μεσσηνιακός

Απόλλωνας Καλαμάτας – Ομόνοια