Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 14:31

Μείον 9 βαθμοί στον Παναθηναϊκό για Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν!

Γράφτηκε από τον
Μείον 9 βαθμοί στον Παναθηναϊκό για Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν!

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με τρεις αφαιρέσεις τριών βαθμών για οφειλές σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν κάτι που φέρνει το τριφύλλι αντιμέτωπο με τον υποβιβασμό.

Ο Παναθηναϊκός διαλύεται και δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά. Η νέα καμπάνα για τους πράσινους ήρθε από την ΕΠΟ και την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου να επιβάλλει ποινή αφαίρεσης εννιά βαθμών, από τρία -3 για κάθε περίπτωση (Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν).

Κάτι το οποίο φέρνει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον απευθείας υποβιβασμό. Καθώς αν δεν πληρωθούν οι συγκεκριμένες οφειλές και τελεσιδικήσουν τότε το τριφύλλι πέφτει αυτόματα.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στις τρεις φορές που οι πράσινοι δεν θα μπορέσουν μέσα στις απαιτούμενες ημερομηνίες να εξοφλήσουν τις οφειλές προς τους παίκτες τους και δεν πάρουν πίσω τους βαθμούς τότε αυτόματα ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί.

Ενώ ήδη οι πράσινοι έχουν αφαιρεθεί με μείον τρεις βαθμούς για την οφειλή προς τον Βέμερ τους οποίους για να πάρουν πίσω και να μην ισχύσει η ποινή θα πρέπει να δώσουν στον Γερμανό άσο 498.000,00 ευρώ μέχρι την Παρασκευή.

Όσο για το

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".
Πηγή: sport24.gr