Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 16:09

ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Μοιρασιά στο τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Μοιρασιά στο τριφυλιακό ντέρμπι

 

Εράνη και Κυπαρισσία έμειναν στο 0-0 στα Φιλιατρά σ’ ένα ματς που διεξήχθη κάτω από δυνατό αέρα.

Παρ’ όλα αυτά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη γοήτρου στο τριφυλιακό ντέρμπι.

Η Εράνη ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε τεράστια ευκαιρία με το Βλαχόπουλο (διπλό δοκάρι) στο 30’ για να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία ισορρόπησε το ματς και μετά το 70’ έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις, χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 80’ με το Βατσή.

Στο πρώτο 45λεπτο, η Εράνη είχε την κατοχή της μπάλας και στο πρώτο εικοσάλεπτο δύο ευκαιρίες με τον Μπεγέτη. Στο 30’ ο Βλαχόπουλος σούταρε η μπάλα χτύπησε και στα δύο δοκάρια! και στην επαναφορά ο Μπεγέτης πλάσαρε άουτ. Στο 35’ η κεφαλιά του Δημητρακόπουλου πέρασε επίσης άουτ. Η Κυπαρισσία που έδειξε να συνέρχεται μετά το 30’ έχει αν επιδείξει σε αυτό το διάστημα ένα αδύναμο πλασέ του Κωνσταντόπουλου από πλάγια θέση, που μπλόκαρε ο Αλεξανδρόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως προαναφέραμε, η Κυπαρισσία ανέβασε την απόδοσή της και στο 80’ είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Βατσής με ατομική ενέργεια δεν έπεσε από το μαρκάρισμα του Μπουρδέκα, ούτε και του γκολκίπερ Αλεξανδρόπουλου, αλλά σε κενή εστία πλάσαρε άουτ! Στη φάση αυτή ο ΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε στο ρέφερι Μπλάνα ότι έπρεπε να είχε δείξει νωρίτερα την άσπρη βούλα στην ανατροπή του Βατσή από τον τερματοφύλακα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Τσοπανάκη.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Αλεβίζος, Οικονομόπουλος, Πέππας, Παπαγεωργίου, Σταματόπουλος (75’ Μεϊντάνης), Βλαχόπουλος, Μπεγέτης, Δημητρακόπουλος (88’ Στριμπάκος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος Ανδρουτσής, Σπυρόπουλος, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος (58’ Ζαφείρης), Αριδάς, Χρονόπουλος (70’ Γεωργιόπουλος), Βατσής, Θεοχαρόπουλος (83’ Ντέντα).