Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 14:48

Ευθύνες στην ΕΠΣΜ για τα επεισόδια καταλογίζει η ομάδα Βασιλόπουλου

Γράφτηκε από τον
Ευθύνες στην ΕΠΣΜ για τα επεισόδια καταλογίζει η ομάδα Βασιλόπουλου

 

Με ανακοίνωση τους τα πέντε μέλη της ομάδας του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην ΕΠΣΜ καταδικάζουν τα επεισόδια στο προχθεσινό ματς Ηρακλής Καλαμάτας – Χανδριναϊκός και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νινιός, Φωτεινάκης, Χουλιάρας, καταδικάζουμε τα επεισόδια στον Αγώνα Ηρακλής Καλαμάτας - Χανδριναϊκός και ζητάμε την απόδοση ευθυνών και τιμωρίας, όλων των εμπλεκομένων.

Παράλληλα, αποδίδουμε ευθύνη στην Διοργανώτρια Αρχή (ΕΠΣ Μεσσηνίας), για τις επιλογές της, στην ανάθεση της διεξαγωγής αγώνων, σε παράγοντες οι οποίοι δεν έχουν τις Δυνατότητες να ανταπεξέλθουν (Διαιτητές, Παρατηρητές). Η πλαϊνή πόρτα (Δυτικά) που οδηγεί προς τα Αποδυτήρια ουδέποτε είχε ασφαλιστεί, αν και αυτό καταγγέλθηκε από παράγοντα εμπλεκόμενης ομάδας, στον Παρατηρητή Διαιτησίας, με αποτέλεσμα να εισέλθουν φίλαθλοι εντός του αγωνιστικού χώρου, που σημαίνει ότι αν είχε μεριμνήσει τα επεισόδια δεν θα είχαν δημιουργηθεί. Το όλο θέμα θα το φέρουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας”.