Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 12:07

Δ.Σ. Football League: Παραλίγο ξύλο και αποχώρηση Κατσουράνη

Γράφτηκε από τον

Μία ατάκα για το στοίχημα... άναψε τα αίματα στο Δ.Σ. της Football League για να ακολουθήσει η αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη.

Για πρώτη φορά φέτος, όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων της Football League έδωσαν το «παρών» στα γραφεία της Football League.

H ατάκα του εκπροσώπου της Καλλιθέας, Γιάννη Αβραντίνη «έχουμε μπλέξει με στοιχηματζίδες», ήταν αυτή που δημιούργησε ένταση, με τον Παναγιώτη Ματζανά (ιδιοκτήτης Απόλλωνα Λάρισας) να του απαντά:

«Τι κάνεις εσύ εδώ και μου μιλάς έτσι;» ενώ ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος είπε εκείνη τη στιγμή: «Ε, όχι και στοιχηματζίδες».

Ο Αβραντίνης εκεί για την Παναχαϊκή: «Έχετε χρέη 7 εκ. ευρώ, δεν θα έπρεπε να παίζετε στην Β' Εθνική».

Όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, οι εκπρόσωποι των ομάδων πάνω στα λόγια που ειπώθηκαν δεν ήθελαν πολύ να έρθουν στα χέρια.

Κάπου εκεί το Δ.Σ. διεκοπή, με τους Μπακαλάρο, Μαντζανά, Δράκο και Κατσουράνη να βγαίνουν από την αίθουσα εμφανώς νευριασμένοι.

Ο Μπακαλάρος έλεγε «να μας πει στοιχηματζίδες» κι ο Κατσουράνης με τη σειρά του συμπλήρωσε: «ποιοι είμαστε να έχουμε 7 εκ. ευρώ χρέη; Η Γιουβέντους;» και όταν του ζητήθηκε να μείνει για να δώσει λύσεις είπε: «Δεν σώζεται η κατάσταση».

Ο εκπρόσωπος της Δράμας, Κώστας Ιωσηφίδης έλεγε: «Με χαπάκια είμαστε, που μας έχετςε καταντήσει...».

Γι αυτό και ανέβασε στο twitter αργότερα: «Θέλει χρόνο να κτίσεις, δευτερόλεπτα να διαλύσεις»!

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ