Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 15:24

Στο Διαβολίτσι το κυριακάτικο ματς με Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Τυπικά φιλοξενούμενος θα είναι ο ΑΟΔ την Κυριακή με την Αναγέννηση Παραλίας, καθώς το ματς θα διεξαχθεί στο Διαβολίτσι!

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην αλλαγή της έδρας απ’ ότι να παίξουν στις 12 το μεσημέρι, όπως αρχικά είχε οριστεί ο αγώνας στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”. Την ίδια μέρα το εν λόγω γήπεδο θα φιλοξενήσει και τα ματς Ομόνοια – Ανδρούσα και Πανιώνιος – Καλλιθέα. Ετσι λόγω έλλειψης γηπέδων αποφασίστηκε να γίνει ο αγώνας στις 5 μ.μ, στο Διαβολίτσι , με δεδομένος ότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι καλαματιανοί θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α1 τοπική και ο ΑΟΔ δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα. Η φετινή πορεία πάντως έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, μιας και η ομάδα του Διαβολιτσίου φιγουράρει στην 3η θέση και το περασμένο Σάββατο νίκησε για δεύτερη φορά στη σεζόν τον Πανθουριακό. Μια νίκη που έβγαλε εκτός τροχιάς τίτλου τη Θουρία, που απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πάμισο.

Παλαμάρας: “Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη με Θουρία”

Ο Κώστας Παλαμάρας μιλώντας στην “Ελευθερία” για το διπλό στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας τόνισε αρχικά ότι: “Ηταν πέρα για πέρα δίκαιο. Προερχόμασταν από μια δύσκολη εβδομάδα με πολλούς τραυματισμούς, αλλά και ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Πάμισο. Αμυνθήκαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που έχει βάλει 70 γκολ και σκοράρει κατά ριπάς. Κλείσαμε τους χώρους για να μην δεχτούμε γκολ και το γρήγορο τέρμα που πετύχαμε έβαλε άγχος στη Θουρία που έπρεπε να κερδίσει. Το παιχνίδι πήγε όμως το θέλαμε και ευτυχήσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ από στημένη φάση”.

Ο νεαρός τεχνικός απένειμε στη συνέχεια τα εύσημα στους παίκτες του: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Εβγαλαν αντίδραση και εγωισμό μετά την ήττα από τον Πάμισο, γιατί δεν μας αρέσει να χάνουμε. Και το ίδιο συνέβη και στον πρώτο γύρο και έτσι κερδίσαμε τη Θουρία δύο φορές. Είναι καλοί παίκτες και όταν είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να πετύχουν αρκετά πράγματα”.

Ο Κ. Παλαμάρας αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Παραλίας: “Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι πέρασε το παιχνίδι της Θουρίας και ότι θα είναι τελείως διαφορετικά τα πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, με την Αναγέννηση”.

Αγωνιστικά, ο Παπαδόγιαννης δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τσουκαλά.