Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 15:10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στα... πόδια του η ιστορική άνοδος

Γράφτηκε από τον

 

Μια νίκη χωρίζει τον Ολυμπιακό Ανάληψης από την ιστορική άνοδο στην Α’ τοπική.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την επικράτησή τους με 3-1 επί της Χώρας και την ισοπαλία (1-1) στο Ηρακλής – Χανδριναϊκός βρίσκονται μόνοι στην 3η προνομιούχο θέση. Και αν φύγουν το Σάββατο νικητές από τους Γαργαλιάνους θα σφραγίσουν το εισιτήριο, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει και με ήττα ή και με ισοπαλία αν τον ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, όμως ουδείς στις τάξεις του θέλει να μπλέξει με σενάρια.

“Είναι πολύ σημαντικό που όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν κερδίσουμε ανεβαίνουμε σίγουρα. Θα παίξουμε βέβαια σε μια δύσκολη έδρα και μ’ έναν αντίπαλο που και αυτός “καίγεται” για τη νίκη, αλλά υπάρχει αισιοδοξία”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ανάληψης είναι η μοναδική που κράτησε φέτος το εντός έδρας αήττητο στην Α1 τοπική μετρώντας 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Οι 31 από τους 44 συνολικά βαθμούς ήρθαν δηλαδή στη Μεσσήνη και αυτές οι εξαιρετικές επιδόσεις την οδηγούν στην παρθενική άνοδο στην Α’ τοπική.

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί και στους Γαργαλιάνους χωρίς τους Δωδεκάτο και Μουτσούλα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ανδρεάδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ακόμα οι Σωτηριάδης και Ιωάννου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά εκτιμάται πως θα παίξουν.