Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 15:46

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Σφραγίζει την άνοδο με Αστέρα Μικρομάνης

Γράφτηκε από τον

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε την περασμένη Κυριακή από το Πεταλίδι η Α.Ε. Αβίας (0-2) και χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο ματς με τον ουραγό Αστέρα Μικρομάνης για να εξασφαλίσει την άνοδο, αδιαφορώντας για το τι θα συμβεί στα ματς του Ολυμπιακού Ανάληψης, του Ηρακλή και του Χανδριναϊκού.

Η ομάδα του Κάμπου είναι ουσιαστικά με το 1,5 πόδι στην Α’ τοπική, καθώς θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να χάσει το εισιτήριο. Ετσι μετά από ένα χρόνο θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος. Ο προπονητής Διονύσης Πουλής δηλώνει στην “Ελευθερία” ότι: “Στα τελευταία πέντε παιχνίδια με το ζόρι συμπληρώναμε 11άδα. Δεν είχαμε πάντως άγχος και αυτό μας βγήκε σε καλό. Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην Α’ τοπική. Θέλουμε ένα βαθμό για να είμαστε σίγουροι και μαθηματικά”.

Το παιχνίδι με τον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Αστέρα θα διεξαχθεί αύριο στον Κορδία και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής στην Α1 τοπική.